• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Italijane i Slovence bez Vidića

Selektor Srbije ključne duele za plasman na EURO 2012. igraće bez pomoći kapitena, koji se još uvijek oporavlja od povrede lista noge.

 Na Italijane i Slovence bez Vidića Izvor: MONDO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović moraće da formira sastav za kljčne duele protiv Italije i Slovenije u kvalifikacijama za EURO 2012. bez pomoći Nemanje Vidića.

Prema informacijama sa Ostrva povreda lista noge kapitena Srbije je ozbiljnija nego što je izgledalo, a oporavak traje duže od očekivanog.

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson izjavio je da je Vidić van trenažnog procesa i da još uvijek ide na terapije.

On je saopštio da je oporavak "komandanta odbrane" veoma spor i da gotovo nema bitnijeg napretka, iako je od povrede na duelu protiv Vest Bromvič Albiona (14. avgusta) prošlo već pet nedelja.

Selektor Petrović na Vidića nije računao ni na mečevima sa Sjevernom Irskom i Farskim Ostrvima početkom septembra, ali su Bane Ivanović, Slobodan Rajković, Neven Subotić i Milan Biševac dobro odradili posao, a Srbija je upisala šest bodova.

Duel protiv Italije Srbija igra u Beogradu 7. oktobra, dok je meč sa Slovenijom na programu četiri dana kasnije u Mariboru.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC