• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Feđa Dudić na meti Hajduka?!

Autor Dragan Šutvić

Od 2005. godine Hajduk nema titulu šampiona Hrvatske, zato sada žele da dovedu bivšeg trenera Veleža i Sarajeva.

 Hajduk želi Feđu Dudića Izvor: MN PRESS

Prema navodima pojedinih medija, Hajduk iz Splita je spreman da dovede trenera iz Srbije! Sjajne igre Radničkog iz Kragujevca nisu ostale neprimijećene, pa je tako 41-godišnji Feđa Dudić na meti velikana iz Hrvatske. 

Dudić je tokom sezone preuzeo Radnički i doveo je ekipu do polufinala Kupa Srbije, ali i do takmičenja u plej-ofu Superlige. Trenutno je tu Radnički sa 50 bodova izjednačen sa Vojvodinom na četvrtom mjestu i juri plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, a nakon ove godine u Šumadiji mogao bi da se spakuje za Dalmaciju. 

Nakon što je nedavno smijenjen Mislav Karoglan i nakon što je Hajduk objavio da će do kraja sezone tim voditi Jure Ivanković traži se rješenje za sljedeću sezonu. Sada su "bili" ispali iz trke za titulu sa Rijekom i Hajdukom, a nadaju se da bi Livaju i momke mogao konačno do trofeja da dovede upravo Dudić. 

On na klupi Radničkog ove sezone na 24 utakmice ima 17 pobjeda, jedan remi i šest poraza. Trenersku karijeru je počeo 2017. u GOŠK-u iz Gabele, a sa najvećim uspjehom vodio je Velež. sa kojim je osvojio jedan Kup Bosne i Hercegovine. U igračkoj karijeri je nastupao kao napadač, najveći trag je ostavio u Travniku gdje je bio i najbolji strijelac Premijer lige BIH, a 2002. godine je sa Zagrebom osvojio titulu u prvenstvu Hrvatske! Odigrao je tada kao mlad špic samo dva meča, ali je ekipa predvođena Ivicom Olićem uspjela da dođe do trofeja. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC