• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Još jedna pobjeda Partizana

Fudbaleri Partizana pobijedili "građevinare" golom Brazilca Eduarda. Stojković u posljednjim trenucima sačuvao vođstvo svog tima.

 JSL: Još jedna pobjeda Partizana Izvor: MONDO

Trijumfovali su fudbaleri šampiona u posljednjoj utakmici subotnjeg programa Jelen Superlige Srbije, pred 6.199 gledalaca.

Odlučujući gol je postigao Brazilac Eduardo, na asistenciju Ivanova. Rad je, preko Milivojevića, imao šansu da u posljednjim trenucima meča izjednači, ali je Stojković ostao priseban i sjajnom intervencijom sačuvao vođstvo svog tima.

Odlično prvo i nezanimljivo drugo poluvreme na stadionu u Humskoj. Stekli su crno-bijeli vođstvo u prvom poluvremenu i bez mnogo trzavica priveli meč kraju u drugom poluvremenu.

Poslije burnog prvog poluvremena, najuzbudljivije je bilo u posljednjim trenucima meča, kada je Stojković odbranio šut Milivojevića sa oko 16 metara i sačuvao nova tri boda svog tima.

Meč je počeo uzbudljivo, sa dvije sporne situacije na obje strane.

Defanzivac građevinara Ocokoljić rukom je u 10. minutu odbranio šut Saše Ilića pred svojim golom, a diskutabilna je bila i situacija koja je uslijedila već u sljedećem napadu, kada je Rnić, poslije svoje greške, rukama držao Kojića kao posljednji igrač odbrane. Fudbaler Rada je odlučio da ne padne, pa je izborio samo korner za svoj tim.

Upravo je poslije udarca iz ugla uslijedila najveća prilika za Rad do posljednjih trenutaka meča. Milivojević je kao "iz topa" raspalio po lopti sa oko 25 metara, a Stojković krajnjim naporom uspio da je skrene ka prečki.

Razigrani Nemanja Tomić je u 24. minutu efektno šutirao ka golu sa druge stative, ali je lopta otišla tik preko gola, a gol je uslijedio dva minuta poslije toga.

Partizanov štoper Ivanov dodao je loptu do Eduarda na vrhu šesnaesterca, Brazilac je postavio nogu i spretno (ili srećno, nevažno) je usmerio preko golmana Rada Danilovića.

Imao je Eduardo priliku i da duplira vođstvo svog tima, ali je uspio da u finišu poluvremena promaši cijelu loptu poslije sjajnog prodora i dodavanja Nemanje Tomića.

Drugo poluvrijeme bilo je znatno neinteresantnije od prvog. Partizan je strpljivo čekao svoju priliku za drugi gol, a Rad uglavnom preko Andrića pokušavao da izjednači.

Ne toliko interesantno poluvrijeme "oživio" je ulazak Stefana Babovića, koji je nekoliko puta pokušao da ugrozi gol Danilovića, ali svaki put bezuspješno. Iako nije bilo mnogo uzbuđenja na Partizanovom stadionu u drugom dijelu ne može se reći da je bilo dosadno. Navijači oba tima napravili su dobru atmosferu, a večernji termin i televizijski prenos utakmice iskoristili i da iskažu svoj stav i o predstojećoj gej paradi.

Najuzbudljiviji dio drugog poluvremena odigrao se na njegovom kraju. Kada su svi čekali da Vukadinović odsvira kraj meča, Milivojević se dokopao lopte na Partizanovom dijelu terena, šutirao sa 16 metara, a Stojković sjano odbranio.

Fudbaleri Rada su, stoga, posljednji zvižduk dočekali u nevjerici zbog iznenadno ukazane prilike, a trener Stanojević ljutito - što na sudiju zbog dopuštanja igre i poslije tri minuta nadoknade, što na svoje igrače zbog strepnje "Grobara" za pobjedu do kraja meča.

Šampion će u narednom kolu, 1. oktobra igrati protiv Vojvodine u Novom Sadu.

PARTIZAN: Stojković - Aksentijević, Rnić, Ivanov, Lazevski - Smiljanić, Kamara, Ilić, Tomić (Babović) - Marković (Dijara), Eduardo (Jovančić).

RAD: Danilović - Ocokoljić, Pajović, Mitrović, Leković - Jovanović (Koković), Milivojević, Stanojević, Andrić (Ranđelović) - Luka(Stojiljković), Kojić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC