• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šipovac za MONDO: Željo se ponio kukavički!

Direktor Borca smatra da je derbi sa Željezničarom mogao biti nastavljen, ali da su gosti vidjeli priliku da bez borbe osvoje bodove. "Posebno me razočarao Amar Osim", kaže Šipovac.

 Šipovac za MONDO: Željo se ponio kukavički! Izvor: MONDO

Radmilo Šipovac razočaran je ponašanjem dijela navijača Borca, koji su upali na teren Gradskog stadiona u 33. minutu i prekinuli derbi sa Željezničarom u osmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

"Nikome nije to trebalo, ali kad je od nas zatraženo da ispraznimo istočnu tribinu, mi smo u skladu sa propisima reagovali. Prvo je ispražnjena tribina sa navijačima Želje, pa su poslije naše pristalice same otišle sa Istoka. Policija je tako odlučila jer nije željela da eventualno bude nereda ispred stadiona",
rekao je direktor crveno-plavih za MONDO.

Prema njegovim riječima, tada su se stekli svi uslovi da utakmica bude nastavljena što su željeli i glavni sudija Tomislav Čuić i ostale službene osobe.

"Sve je bilo spremno za nastavak, ali suština cijele priče je potpuno drugačija. Željezničar je vidio priliku da za ‘zelenim stolom’ dobije bodove, pa su odmah po dolasku u svlačionicu odlučili da se ne vraćaju na teren. Posebno me je razočarao Amar Osim, za koga sam mislio da je istinski sportista. Od danas imam drugačije mišljenje o njemu jer je odmah naredio svojim igračima da se tuširaju… Ponijeli su se kukavički", zaključio je Šipovac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC