• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Slučajno ili namjerno, pobjeda!

"Ne znam da li je reakcija Eduarda bila slučajna ili namjerna, ali mi je drago što je dao gol", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

 Stanojević: Slučajno ili namjerno, pobjeda! Izvor: MONDO

Da li je reakcija Eduarda Pašeka kod pobjedonosnog gola Partizana u meču sa Radom bila svjesna, golgeterska ili instiktivna, refleksna? Da li je Brazilac "htio" da postigne gol ili ga je postigao slučajno?

Za trenera crno-bijelih Aleksandra Stanojevića svejedno je. Osvojena su tri boda. Rad je pobijeđen sa neubjedljivih 1:0.

"Ne znam da li je reakcija Eduarda bila slučajna ili namjerna, ali mi je drago što je dao gol. Važno je da su i on i Jovančić večeras ulazili u gol šanse. Ova pobjeda je bitna, jer smo ostali na prvom mjestu gdje smo bili i prije utakmice", rekao Stanojević.

Trener fudblera Partizana rekao je da je zadovoljan igrom i razultatom u meču sa Radom koji je "opet pokazao koliko je nezgodna ekipa".

"Rad je pokazao koliko je čvrsta ekipa. Zadovoljan sam rezultatom, a ne mogu da budem nezadovoljan igrom. Stvarali smo dosta izglednih šansi, iako smo pali u drugom poluvremenu", rekao je Stanojević novinarima poslije utakmice.

Partizan je pobijedio golom Eduarda u 26. minutu, a golaman Stojković je u nadoknadi vremena sačuvao minimalnu prednost nakon šuta Milivojevića. Šef stručnog štaba "crno-bijelih" ponovio je da Eduardo još nije spreman i da mu treba vremena da se adaptira na rad i treninge kluba iz Humske.

Pomoći trener Rada Milan Bosanac rekao je da je Partizan zasluženo pobijedio i da mu je žao što su njegovi igrači odigrali bojažljivo protiv šampiona Srbije.

"Partizan je opravdao ulogu favorita, bili su bolji tokom većeg dijela susreta, a na početku nismo iskoristili izglednu šansu. Poslije smo bili previše bojažljivi, a golman Danilović nas je u posljednjih 15 minuta meča sačuvao ubjedljivog poraza", zaključio je Bosanac.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC