• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cviko: Šipovac je prolaznik u fudbalu…

Tim-menadžer Željezničara Rusmir Cviko prokomentarisao je incidente iz Banjaluke i "žestoko" uzvratio direktoru Borca Radmilu Šipovcu.

 Cviko: Šipovac je prolaznik u fudbalu… Izvor: MONDO

Zbog incidenata, koje su napravili navijači Borca, utakmica je prekinuta pri vođstvu Želje u 33. minutu, ali je direktor Banjalučana Šipovac u izjavi za MONDO rekao da su po pražnjenju tribina "svi uslovi za nastavak utakmice postojali i da se Željo ponio kukakvički".

"Kakvi uslovi? Ni nakon sat vremena nije bilo nikakvih uslova za igru, pa nigdje nije bilo ni osiguranja ni policije. Sve je ovdje jasno kao dan, samo sam pomalo tužan što se zaboravlja kako su igrači Borca dočekani na Grbavici. Osvojili su Kup BiH na našem terenu, igrače Borca je 15.000 ljudi ispratilo sa stadiona. Zatim na Grbavici proslavljaju titulu, pa opet budu ispraćeni aplauzom, a nama se ovo dešava. Međutim, ne želim da upirem prstom ni u koga, samo ću ponoviti da mi volimo doći u Banjaluku, i da se uvijek tu dobro osjećamo", rekao je Cviko za Sportsport.ba.

Potom se osvrnuo na izjavu Šipovca.

"Možda smo trebali da ostanemo i ratujemo na terenu. Možda je on trebao da pojača obezbjeđenje na 20 ili 30 policajaca više. Da je to rekao Darko Ljubojević (sportski direktor Borca), možda bih i reagovao jer je čovjek iz fudbala poput mene. Ali, Šipovac je samo prolaznik u fudbalu, tako da to ne trebam nešto posebno da komentarišem", zaključio je on.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC