• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lampardu odzvonilo?

Frenk Lampard u subotu nije dočekao kraj utakmice sa Svonsijem na klupi za rezervne igrače Čelsija.

 Lampardu odzvonilo? Izvor: MONDO

Za fudbalske golmane važi izreka da su "kao vino" - što stariji, to bolji - ali se isto to uglavnom ne može reći za igrače sredine terena.

Krštenica nije saveznik ni Frenku Lampardu (33), koji se prošle sezone kod Karla Anćelotija "šlepovao" na staru slavu, a ove jeseni je kod Andrea Vilaš Boaša češće na klupi, nego na terenu.

On je bio rezerva na tri od posljednje četiri utakmice, s tim da u subotu protiv Svonsija (4:1) nije odigrao ni minut. Kada je Vilaš Boaš u 83. minutu izveo Meireleša i uveo mladog Mekihrana, Lampard je ustao sa klupe i otišao u svlačionicu!

Portugalski stručnjak nije želio od toga da pravi slučaj, ali brojni ostrvski mediji pišu da bi uskoro moglo doći do razvoda "braka" sklopljenog ljeta 2001, kada je Lampard za 11 miliona funti doveden iz Vest Hema.

Njegovo mjesto u startnoj postavi Čelsija sada zauzima pridošlica iz Valensije Huan Mata.

"Ne znam da li je Frenk nezadovoljan, ali znam da nema potrebe za spekulacijama. Svi naši igrači su podređeni timu i žele timski uspjeh, Frenk nije izuzetak. On je sjajan fudbaler, koji će se vratiti u prvu postavu i to prije nego što iko od vas očekuje", najavio je Vilaš Boaš.

Mladi stručnjak dodao je da Lampard u subotu nije igrao pošto je bio umoran od utakmice Liga kupa protiv Fulama, kada je na terenu proveo 75 minuta, a Čelsi prošao u osminu finala tek poslije izvođenja jedanaesteraca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC