• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prekid u Banjaluci bio izrežiran!?

"Na udaru smo zbog dobrih rezultata, ali i određenih struktura, koje pokušavaju da sruše aktuelno rukovodstvo", kaže bezbjednjak Borca.

 Prekid u Banjaluci bio izrežiran!? Izvor: MONDO

Bezbjednjak Fudbalskog kluba Borac Aco Milošević tvrdi da postoji mnogo indicija da su incidenti navijača u Banjaluci bili izrežirani tokom derbija sa Željezničarom!

Banjalučki tim platiće u utorak poslije sjednice Takmičarske i Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine visoku kaznu za ispade svojih navijača, koji su prekinuli utakmicu sa Željom u 33. minutu pri vođstvu gostiju od 1:0.

Osim bodova, koji će sigurno pripasti sarajevskom timu, Borac najvjerovatnije očekuje suspenzija Gradskog stadiona na nekoliko mečeva.

Pitanja vezana za incident su brojna...

Ko je i zašto svjesno ostavio otključanu kapiju na Istoku i time omogućio huliganima da utrče na teren? Teško je vjerovati da je organizator utakmice jednostavno zaboravio.

Osim toga, odakle na Gradskom stadionu onoliki broj kamenja, što govori u prilog da je prekid bio planiran. Od strane koga i zašto?


Zanimljivo viđenje incidenta u kojem su "Lešinari" zasuli bakljama i kamenicama takozvane "Manijake" dao je "Pressu RS" bezbjednjak Banjalučana Aco Milošević.

"Na udaru smo zbog dobrih rezultata, ali i određenih struktura, koje pokušavaju da sruše aktuelno rukovodstvo. Jedini način da se pošalje ružna slika o aktuelnom prvaku je bio ovaj. Mi smo sve učinili da sve protekne u najboljem redu, policajaca je bilo dovoljno i oni su posao odradili na najbolji mogući način",
rekao je Milošević.

(MONDO, foto: Nezavisne novine)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC