• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta se dešava sa Patom?

Talentovani fudbaler Milana povrijedio se osmi put u poslednje dve sezone. Uprava Milana: "Tako mlad čovjek ne može biti toliko sklon povredama“.

 Šta se dešava sa Patom? Izvor: MONDO

Sve češća odsustva sa terena mladog Alešandre Pata (22) brinu stručni i medicinski tim „roso-nera“. Nakon sjajnog početka sezone i fantastičnog pogotka na Nou Kampu, Brazilac je prinuđen da ponovo miruje. I to mjesec dana.

Pato je zbog povrede propustio i značajan dio prošle sezone, a ljekari Milana ovih dana imaju pune ruke posla, pošto su povrijeđeni i Bonera, Antonini, Mekses, Ambrosini, Gatuzo, Flamini, Ibrahimović, Robinjo i Boateng.

“Kada se ovakve nezgode konstantno ponavljaju, mala je vjerovatnoća da imaju samo jedan uzrok. Naš medicinski tim ga je podrobno ispitao I nije normalno da dečko njegovih godina ima ovolike probleme sa mišićem”, rekao je trener Milana Masimilijano Alegri.

Patovi saigrači su tokom vikenda ostvarili prvu pobjedu u sezoni, nad posljednjeplasiranom Ćezenom golom Klarensa Sedorfa, ali im nove brige stižu sa novim mečom u Ligi šampiona, na kome neće biti ni iskusnog Pipa Inzagija, koji nije registrovan za to takmičenje.

Patove sve češće povrede zabrinule su i čelnike kluba sa San Sira. Potpredsjednik kluba Adrijano Galijani takođe je zbunjen čestim povredama brazilskog reprezentativca.

"Ovo više nije pitanje sreće ili nesreće. Zakazao sam sastanak sa šefom stručnog štaba, kondicionim trenerima I ljekarskim osobljem kako bismo shvatili zašto igrač koji tokom 2008. i 2009. godine nije bio nijednom povrijeđen sada po ko zna koji put ima problema sa mišićima”, rekao je Galijani.

Uprkos povredama, fudbaleri Milana su uspjeli da u prvom kolu Lige šampiona odigraju neriješeno sa Barselonom na Nou Kampu, upravo brzim golom Pata, a u prvenstvu su sakupili pet poena iz četiri utakmice.
U srijedu će igrati utakmicu drugog kola Lige šampiona protiv Viktorije Plzen na svom stadionu.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC