• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežman: Super je LŠ, ali dres "orlova"...

Mateja Kežman će u dresu BATE Borisova u srijedu uveče istrčati protiv Barselone. "Najveća želja povratak u reprezentaciju Srbije", kaže Keža.

 Kežman: Super je LŠ, ali dres "orlova"... Izvor: MONDO

Srpski internacionalac je u karijeri igrao elitno evropsko takmičenje za brojne klubove - PSV Ajndhoven, Čelsi, Fenerbahče…

"Nevjerovatan je osjećaj opet biti dio Lige šampiona. Iskreno, nisam vjerovao da će to da se desi. Divno je igrati na ‘Nou Kampu’ ili ‘San Siru’ i pokazati ljudima da si živ i da još igraš fudbal", izjavio je Kežman u intervjuu za američki "ESPN".

Prema njegovim riječima, planira da poslije Bjelorusije zaigra za neki srednji klub iz Španije ili Rusije jer je uvjeren da još nekoliko godina može da igra na najvišem nivou.

Amerikancima je otkrio i svoju najveću neostvarenu želju.

"Volio bih da dobijem šansu i ponovo zaigram za nacionalni tim jer nikad nisam nastupio pod imenom Srbija", podvukao je nekadašnji napadač Partizana, koji je naveo i brojne detalje iz svoje klupske karijere.

Najzanimljiviji našoj javnosti svakako je podatak da je prije crno-bijelih, za njegove usluge bila zainteresovana Crvena zvezda.

"Imao sam ponudu Zvezde, ali nisam želio da igram u crveno-bijelom dresu. Nisam ni mogao to da zamislim…Na sreću, nekoliko nedjelja kasnije, zvao me Partizan…To je bio najsrećniji dan u mom životu".

(MONDO, foto: Gulliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC