• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog čega FSS tuži Antića?

FSS i Radomir Antić nisu u sporu samo zbog raskida ugovora. I Savez ima svoje adute...

 Zbog čega FSS tuži Antića? Izvor: MONDO

Bivši selektor "orlova" Radomir Antić dobio je spor sa Fudbalskim savezom Srbije pred Arbitražnim sudom za sport u Lozani. Proslavljeni trener traži od srpske "kuće fudbala" oko 2.300 000 evra zbog prijevremenog raskida ugovora.

Međutim, to nije jedini spor između Antića i FSS. I druga strana spremila je tužbe protiv trenera, koji je uspješno vodio Srbiju sve do Svetskog prvenstvu u Južnoj Africi - gdje su "orlovi" doživjeli fijasko.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", FSS tuži Antića zbog kršenja ugovora sa sponzorima. Nije poznato o kojim ciframa je riječ, ali se, s obzirom na vrednost sponzorskih ugovora, pretpostavlja da je takođe riječ o milionskim sumama.

Naime, Antić se u sopstvenom angažmanu, u vrijeme dok je obavljao funkciju selektora nacionalnog tima, pojavio u reklami konkurentske firme sponzora FSS i reprezentacije. "Kuća fudbala" je zbog toga bila primorana da sponzoru plati odštetu, koja nije bila mala. U isto vrijeme Antić se, takođe na svoju ruku, pojavljivao u televizijskim reklamama u trenerci reprezentacije, čime je javnost doveo u zabunu da je riječ o poslovnim saradnicima FSS.

Međutim, to nije sve. Sporan je i jedan automobil. Na osnovu ugovora FSS i jednog proizvođača automobila, Savez je dobio nekoliko vozila od kojih je jedno na korišćenje dodijeljeno i Radomiru Antiću.

Bivši selektor nikada nije vratio automobil, a navodno ga je ostavio svom ličnom vozaču, koji je inače član fan kluba "orlovi" - velikom protivniku Tomislava Karadžića i aktuelne politike koju vodi FSS.

Dakle, iako su mnogi pomislili da je odlukom suda u Lozani završena priča između Radomira Antića i FSS, po svemu sudeći, ona izgleda tek počinje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC