• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Službeno: Zrinjski - Velež 0:3

Takmičarska komisija FS BiH registrovala je službenim rezultatom 3:0 prekinuti meč u Mostaru u korist Veleža. Suspendovan stadion Zrinjskog do okončanja disciplinskog postupka.

 Službeno: Zrinjski - Velež 0:3 Izvor: MONDO

Prekinuta utakmica osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Veleža (prekid kod rezultata 0:1), registrovana je službenim rezultatom 0:3 u korist "rođenih", a stadion "Pod Bijelim brijegom" je suspendovan do okončanja disciplinskog postupka, epilog je sjednice Takmičarske komisije FS BiH održane u četvrtak u Sarajevu.

Susret je prekinut u 90. minutu nakon što je Velež poveo golom Rijada Demića jer su u teren utrčali navijači Zrinjskog, koji su pokušali da se obračunaju sa gostujućim fudbalerima.

"Odluka je bila jednoglasna. Takođe smo Disciplinskoj komisiji prijavili jednog igrača Zrinjskog (Mile Pehar) zbog podmetanja noge igraču Veleža, zatim šefa osiguranja Zrinjskog, a kompletan spis proslijeđen je Disciplinskoj komisiji", izjavio je Rudolf Marić, predsjednik komisije sarajevskim medijima.

Sjednica Disciplinske komisije FS BiH biće održana u petak s početkom u 14 časova.

"Disciplinci će da odluče hoće li stadion biti suspendovan, odnosno hoće li se igrati bez gledalaca ili će Zrinjski morati da domaće mečeve igra na drugom mjestu. To su nadležnosti Disciplinske komisije", zaključio je Marić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC