• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAD: Luka Milivojević na oku Evrope

Fudbalski klub Rad vraća se na svoju Banjicu poslije privremenog boravka na Vračaru. Protiv Hajduka (subota, 14.30h) ulaz besplatan.

 RAD: Luka Milivojević na oku Evrope Izvor: MONDO

"Građevinari" su vezali tri poraza u prvenstvu, eliminisani su iz Kupa Srbije, nemaju trenera prvog tima. Ali svi u klubu vjeruju da će meč sa Hajdukom iz Kule, koji, inače, otvara 7. kolo Jelen Superlige Srbije, biti prekretnica i zaokret ka boljem.

Optimizam se, prije svega, gradi na tome što će se Rad, poslije privremenog boravka na Vračaru, gdje je bio domaćin na nekoliko mečeva, kao i ljetos u kvalifikacijama za Ligu Evrope, vratiti na svoju Banjicu.

Odluka uprave Rada je da ulaz na taj meč bude slobodan.

"Pozivam publiku da nas podrži u ostvarenju zajedničkog cilja. Očekujem objektivno suđenje, koje je izostalo u prethodnim duelima. Neka sportsko umijeće odluči pobjednika, a ja se nadam da ćemo to biti mi", rekao je trener Rada Milan Bosanac.

Meč na Banjici za Luku Milivojevića će biti prvi koji će igrati sa statusom - reprezentativac A tima Srbije. Dobre igre u mladoj selekciji i u Radu preporučile su ga selektoru seniorskog nacionalnog tima Vladimiru Petroviću, koji ga je pozvao za odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Italije (7. oktobra) i Slovenije u Mariboru 11. oktobra.

Za njega je Pižon juče rekao: "Interesantan igrač, ima potencijal. Zna da igra fudbal, što je nama jako važno i potrebno".

Da je Luka Milivojević zaista interesantan igrač potvrđuju i informacije iz Rada. Za meč Rad - Hajduk akreditovali su se predstavnici nekoliko evropskih klubova: njemačkog Hamburga, Visle iz Krakova, kao i italijanskog Napolija.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio poziv u selekciju Srbije i ovo je najsjajniji momenat u mojoj dosadašnjoj karijeri", rekao je Milivojević.

O meču sa Hajdukom kaže:

"Hajduk je briljantno počeo sezonu. Ipak, pobjeda je imperativ za nas i učinićemo sve da zadovoljimo naše i apetite navijača pobjedom".

Hajduk na Banjicu dolazi poslije dva vezana neuspjeha (protiv Partizana i Crvene zvezde) i sa novim trenerom - Petrom Kurćubićem, koji je došao umjesto Nebojše Vignjevića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC