• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojnić mijenja Cvetkovića

Velimir Stojnić novi je trener fudbalera Borca.Uprava uručila otkaz Zvjezdanu Cvetkoviću.

 Stojnić mijenja Cvetkovića Izvor: MONDO

Tri uzastopna poraza od Olimpika, Željezničara (službeni rezultat 3:0) i u posljednjem kolu od Zvijezde u Premijer ligi BiH, koštali su posla trenera Zvjezdana Cvetkovića.

Uprava kluba je na današnjem sastanku odlučila da se zahvali Cvetkoviću,a za njegovog nasljednika je imenovala Velimira Stajnića, koji je već jednom vodio Borac.

Stojnić je tada uprkos sjajnim rezultatima dobio otkaz. Sada ima novu priliku da pokaže da je jedan od najboljih trenera u BiH.

"Uprava je odlučila da se zahvali na saradnji Cvetkoviću i da imenuje Velimira Stojnića za novog trenera. On poznaje ekipu i očekujemo da je malo "prodrma", poslije ovih loših rezultata", rekao je sportski direktor Borca Darko Ljubojević.

Kako MONDO nezvanično saznaje sada već bivši trener Zvjezdan Cvetković je za poslednjih par dana uspio da se posvađa sa svima u Borcu od igrača do uprave.


Novi trener će sada na raspolaganju imati 10 dana reprezentativne pauze kako bi podigao ekipu, koja mora što spremnija dočekati meč 10. kola u Zenici protiv Čelika.

"Drago mi je da sam dobio povjerenje Uprave i nadam se da ću ga opravdati. Borac ima ekipu koja će se boriti za vrh i u prvenstvu i u Kupu. Treba vidjeti zašto su rezultati izostali i ispraviti sve što nije bilo dobro. Siguran sam da sa ovim rukovodstvom i logistikom možemo mnogo toga da uradio", bio je prvi komentar novog-starog trenera.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC