• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijani u Beogradu jači za Osvalda

Selektor Ćezare Prandeli naknadno pozvao napadača Rome i defanzivca Torina, Anđela Ogbonu.

 Italijani u Beogradu jači za Osvalda Izvor: MONDO

Selektor Italije Ćezare Prandeli uputio je dve naknadne pozivnice za put u Beograd zbog problema sa povredama. On je pozvao napadača Rome Pabla Danijela Osvalda i defanzivca drugoligaša Torina Anđela Ogbonu.

Prandeli se uoči kvalifikacione utakmice sa Srbijom suočio sa brojnim kadrovskim problemima. Naime, zbog povreda ne može da računa na špiceve Intera i Mančester sitija, Đanpaola Pacinija i Marija Balotelija, a i ofanzivac Viljareala Đuzepe Rosi je pod upitnikom zbog problema sa lijevim koljenom. Tako su u konkurenciji za mjesta u navali ostali samo Antonio Kasano i Sebastijan Đovinko, pa je odlučio da na spisak putnika za Beograd dopiše i fudbalera Rome.

Osvaldo (na slici lijevo) je rođen u Buenos Airesu, ali je odavno u Italiji, za čije je mlađe selekcije nastupao. Ukoliko zaigra protiv "orlova" biće mu to debitantski nastuo u "A" reprezentaciji. On je ljetos došao u Rim iz Espanjola i na pet mečeva već dao tri gola. Ima 25 godina, a igrao je i za Urakan u Argentini, a u Italiji za Atalantu, Leće, Fiorentinu i Bolonju.

Osim sa napadačima, Prandeli ima problema i sa defanzivcima. Povrijeđen je Domeniko Krišito, pa će se prvi put u reprezentaciji naći Anđelo Ogbona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC