• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekam: Moram da pitam ženu i djecu

Engleski fudbaler još "vaga" ponudu Parižana da nastavi karijeru u Francuskoj. "Odlučiću poslije razgovora sa porodicom", kaže Bekam.

 Bekam: Moram da pitam ženu i djecu Izvor: MONDO

Ugovor Dejvida Bekama sa američkim Los Anđeles Galaksijem ističe sa završetkom aktuelne fudbalske sezone u SAD, a Pari Sen Žermen, je jedan od najzainteresovanijih da ga vidi u svojim redovima.

Sjajni fudbaler poručuje da nije u godinama kada može lako i samostalno da odluči gdje će nastaviti karijeru.

“Porodica mi je prioritet broj jedan. Ona mi je preča od svega i ostaću tamo gdje oni budu srećni, samo se o tome radi. Djeca su mi upisana u škole u Los Anđelesu i tu su pet godina. U godinama su kada im je bitna stabilnost u porodici, tako da ću tek odlučiti”, rekao je Bekam francuskim medijima.

Bivši kapiten engleske reprezentacije sarađivao je sa aktuelnim sportskim direktorom Parižana Leonardom tokom dva boravka u Milanu.

“Leonardo i ja smo imali dobar odnos i kada sam bio u Milanu prvi put, a i drugi, kada mi je bio trener. Sjajan je sportski direktor i divna osoba. Polaskan sam što želi da mu se pridružim u Parizu, ali još sam igrač Galaksija. Živim u Los Anđelesu, gdje sam srećan i za čiji klub igram”, rekao je bivši fudbaler Mančester junajteda, Real Madrida i Milana.

Iskusni vezista (36) smatra da je sposoban da još nekoliko sezona odigra na najvišem nivou, pa ne bi trebalo da čudi da tokom jeseni zaista odluči da se vrati u Evropu i produži uspješnu kariijeru.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC