• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ORLOVI": Dobro je, sami odlučujemo

Fudbaleri Srbije riješeni da se protiv Slovenaca u utorak bore do posljednjeg daha. Sumnje u regularnost meča Sjeverna Irska - Estonija.

 "ORLOVI": Dobro je, sami odlučujemo Izvor: MONDO

Remi sa vrhunskom selekcijom, kakva je Italija, ishod je koji bi svako prihvatio prije utakmice, kažu srpski reprezentativci poslije meča na Marakani (1:1).

Da Estonija u Belfastu nije pobijedila - i to "iz keca u dvojku" - taj remi donio bi Srbiji plasman u baraž. Ali, ne lezi vraže...

"Vjerujem da možemo do pobjede u Mariboru, ali moram da kažem da mi je malo sumnjiv preokret Estonije u posljednjih 10-15 minuta. Ekipa i dalje razmišlja pozitivno. Slovenija je sada najvažnija utakmica u kvalifikacijama", rekao je novinarima Slobodan Rajković.

Štoper Hamburga, koji je u prvoj postavi zaigrao umjesto povrijeđenog Nemanje Vidića, preuzeo je odgovornost za vodeći gol "azura" već u prvom minutu.

"Primili smo gol direktno iz moje greške, koju moram da prihvatim. Jednostavno, nisam odreagovao dobro u nečemu što mi je jača strana", ističe Rajković.

"Bitno je da u narednoj utakmici ipak sami odlučujemo o plasmanu u baraž".

Strijelac iz nehata, Branislav Ivanović, konstatovao je da poslije rezultata od petka više nemamo šta da izgubimo u kvalifikacijama za EURO 2012.

"Izuzetno teška utakmica, koja je krenula kako niko nije želio. Bili smo malo u šoku, međutim, postigli smo izjednačujući gol. Možda je to bilo srećno, ali smo prije toga imali par prilika", rekao je defanzivac Čelsija.

"Igrali smo protiv izuzetno jake Italije, čija je snaga bila evidentna. Imamo još jednu šansu da se domognemo baraža i daćemo sve od sebe da osvojimo tri boda u gostima".

Miloš Ninković pridružio se Rajkovićevom razmišljanju, što se tiče meča u Belfastu.

"Možemo da budemo zadovoljni našim rezultatom, a ovu drugu utakmicu ne bih ni da komentarišem. Mislim da je tu sve jasno".

Ninković je podsjetio da su Italijani u prijateljskom susretu nedavno pobijedili Španiju, ocijenivši da to nije bilo slučajno.

"Sastali smo se sa jednom od najboljih reprezentacija u Evropi. Nisu imali naročitih šansi, ali su držali loptu, a igrati bez lopte je jako teško. I kada je uzmete, umorni ste i teško je napraviti nešto..."

"Idemo sada u Sloveniju, sve je i dalje u našim rukama. Slovenci nisu u rangu Italijana, ali igraćemo na njihovom terenu i to nam otežava zadatak", zaključio je Ninković.

Aleksandar Kolarov sa Zoranom Tošićem je dobro sarađivao po lijevoj strani, međutim, njegovi dobri centaršutevi ovog puta su ostali neiskorišćeni.

"Pomiješani su mi utisci. Bilo je perioda u igri u kojima smo dosta pali, a u nekima smo igrali dobro. Na kraju moramo biti zadovoljni remijem protiv jakog protivnika. Iskreno, da nam je neko ponudio 1:1 prije utakmice, vjerujem da bismo prihvatili ", izjavio je Kolarov.

Ono što nam nikako ne odgovara je pobjeda Estonije.

"Namjestilo se tako kako se namjestilo, sada nema nazad. Biće sigurno teško, ali pobjeda je imperativ i nećemo se predati. Ja se ne bih predao nikada u životu. Ostaje nam da dobro radimo ova dva-tri dana. Čvrsto vjerujem da možemo do pobjede".

(V. S. - MONDO, foto: Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC