• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijanski mediji: Navijači Srbije položili ispit

"Navijači su bili krajnje korektni, bez ekscesa i zabranjenih radnji, a Beograd je mogao da odahne", napisala je italijanska agencija Ansa.

 Italijanski mediji: Navijači Srbije položili ispit Izvor: MONDO

Fantastičnim ambijentom koji su srpski navijači stvorili u Beogradu zaboravljen je incident od prije godinu dana u Đenovi, ocijenila je italijanska agencija Ansa poslije kvalifikacionog meča za EURO 2012. između Srbije i Italije.

"Utakmica je bila korektna i uzbudljiva od početka do kraja. Može se reći da je meč bio potpuna suprotnost onom od prije godinu dana u Đenovi, kada je duel prekinut poslije samo šest minuta zbog nasilja grupe srpskih huligana" , ocijenila je Ansa.

"Stadion je bio 'prekriven' crveno-plavo-bijelim bojama koje označavaju srpsku zastavu, a sve vrijeme se iz grla oko 45.000 navijača orilo Srbija, Srbija", kaže se u izvještaju Anse.

Kako se dalje navodi, "navijači su bili krajnje korektni, bez ekscesa i zabranjenih radnji, a Beograd je mogao da odahne".

Italijanska agencija konstatuje da su bile preduzete mjere predostrožnosti zbog bojazni od eventualnog ponovnog nasilja.

"Stadion Crvene zvezde je od podneva bio obezbijeđivan i to sa tri prstena bezbjednosnih kordona",
navela je Ansa.

Gazeta delo Sport je takođe konstatovala da su "srpski navijači položili ispit".

"Stadion u Beogradu je podsjećao na grotlo, ali su se navijači ponašali u granicama korektnosti", ocijenio je italijanski list.

Gazeta je istakla da se poslije neriješenog rezultata u Beogradu, sada "komplikuje situacija za reprezentaicju Srbije", koja mora da traži novu šansu u Mariboru gdje 11. oktobra igra odlučujući meč protiv Slovenije za plasman u baraž.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC