• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branko Brnović: Mislili su da sam lud

Crnogorci ostvarili istorijski uspjeh i poslije remija sa Engleskom (2:2) obezbjedili plasman u baraž za EURO 2012. Navijači slavili cijele noći.

 Branko Brnović: Mislili su da sam lud Izvor: MONDO

Crna Gora je u Podgorici odigrala neriješeno protiv favorizovane Engleske (2:2), a golom Andrije Delibašića u sudijskoj nadoknadi uspjeli je da obezbjedi prolaz u baraž za EURO 2012.

Osim bivšeg fudbalera Partizana, heroj meča bio je i selektor Branko Brnović, koji je na debiju na klupi "đetića" ostvario istorijski uspjeh.

"Ja sam najsrećniji čovjek na svijetu. Neki su zbog najava uoči meča mislili da sam lud, ali sve vrijeme sam vjerovao u ove momke, jer sam znao koliko vrijede. Na početku meča smo bili u grču, pa su Englezi brzo poveli, ali smo dali gol na vrijeme i odlično odigrali do kraja. U finišu se sve isplatilo i zaslužili smo prolaz u baraž", izjavio je za "Vijesti" Brnović.

Domaćin je na najbolji mogućin način iskoristio crveni karton Vejna Runija u 74. minutu, koji je dobio zbog šutiranja Miodraga Đurovića. Crnogorci su poslije toga uspjeli da postignu pogodak, dok je selektor Engelske Fabio Kapelo bio iznenađen potezom svog igrača.

"Runi je dobio crveni karton sasvim zasluženo, izgubio je loptu i zatim šutnuo igrača. On je važan igrač za reprezentaciju, ali ponekad i takvi fudbaleri ne igraju dobro. Ovo će biti dobra lekcija za njega, ali i ostatak tima", rekao je Kapelo poslije meča.

Važnu pobjedu stanovnici Podgorice proslavljali su cijele noći.

U glavnom gradu Crne Gore slavili su, u kafićima, zajedno sa engleskim navijačima.

Prije toga oni su sa tribina bodrili nacionalni tim.

Na jednoj tribini stadiona pod Goricom, na velikom transparentu, bio je ispisan naslov Njegoševe pjesme "Noć skuplja vijeka", a neki navijači su na fesjbuku poručili da ovako nisu bili srećni od 21. maja 2006. godine, kada je Crna Gora postala samostalna država.

Uspjeh crnogorske fudbalske reprezentacije krupnim naslovima pozdravili su danas podgorički listovi "Pobjeda" i "Vijesti", dok treći list, "Dan", nije objavio ni rezultat.

Umjesto toga, u sportskom dodatku, na naslovnoj stranici, štampan je naslov "Sramotna odluka Dejana Savićevića" zbog toga što predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore ekipi tog medija nije izdao akreditaciju za praćenje utakmice.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC