• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Vidić u avionu za Maribor

Kapiten Mančester junajteda otputovao sa "orlovima" na odlučujući kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo.

 I Vidić u avionu za Maribor Izvor: MONDO

Selekciji Vladimira Petrovića Pižona plasman u baraž za EP garantuje samo pobjeda u utorak, a kada su nam već oslabljeni napad (ne igra Nikola Žigić) i sredina (ne igra Ljubomir Fejsa), razlog za optimizam može pružiti veliko pojačanje u posljednjoj liniji tima.

Imajući u vidu da je u duelima Srbije (Jugoslavije, SCG) i Slovenije uvijek bilo golova u obje mreže, eventualan nastup bivšeg fudbalera Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve bio bi od nemjerljivog značaja.

Nemanja Vidić je posljednji put igrao u prvom kolu engleske Premijer lige protiv Vest Bromvič Albiona, a njegov uspješan povratak na teren bi obradovao i trenera Mančester junajteda Aleksa Fergusona pred okršaje sa Liverpulom i Mančester sitijem.

Lane: Slovenci će dati maksimum

Milan Jovanović je uvjeren da će Slovenci dati sve od sebe da spriječe "orlove" da izbore plasman u baraž.

"Očekuje nas mnogo težak meč jer oni imaju imperativ da se pred svojom publikom dostojanstveno oproste od kvalifikacija. I naši odnosi iz bliske istorije ukazuju na to da će oni dati sve od sebe da nas spriječe da ih pobijedimo i da ne odemo u baraž", rekao je napadač Anderlehta na beogradskom aerodromu.

Popularni Lane tvrdi da će utakmicu da odluči psihološki momenat.

"Propustili smo veliku priliku protiv Italije, ako se ta utakmica može tako nazvati zbog svega što su oni demonstrirali. Nadam se da se emotivno nismo ispraznili jer smo potajno u rezervi držali ovu mogućnost da moramo u Sloveniju po tri boda. Uvjeren sam da imamo dovoljno iksustva za ono što nas očekuje, možda će odlučiti jedna sitnica, ali najvažnije je da mi imamo i znanja i mirnoće", poručio je Jovanović.

Utakmica Slovenija - Srbija igra se u utorak od 20.45 na stadionu "Ljudski vrt" u Mariboru, a Srbiji za plasman u baraž neophodna je pobjeda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC