• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lokomotiva i Zvezda prijateljski - 2:2

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali neriješeno sa bugarskom Lokomotivom iz Plovdiva - 2:2. Strijelci Evandro i Ćosić.

 Lokomotiva i Zvezda prijateljski - 2:2 Izvor: MONDO

Dva puta su crveno-bijeli stizali prednost domaćina u "otvorenom" prijateljskom meču, iako su kontrolisali igru, često napadali i mogli da postignu još koji gol.

Ispoštovao je Zvezdin trener 85. rođendan domaćeg kluba i izveo na teren ekipu uglavnom sastavljenu od igrača koji počinju utakmice domaćeg prvenstva. Među njima je od početka pružio šansu i Nikoli Ignjatijeviću i Marku Vešoviću.

Bolje su domaći fudbaleri počeli meč. Golman Zvezde Bajković odbranio je nekoliko dobrih šuteva Lazarova, a njegovi saigrači su u prvih dvadesetak minuta bili najbliži vođstvu prilikom propuštene šanse Marka Vešovića.

Crnogorski reprezentativac, najagilniji igrač u ekipi Roberta Prosinečkog u prvom dijelu utakmice, dobro je zahvatio loptu poslije centaršuta Kadua, ali je pogodio samo prečku.

Domaći fudbaleri, koje s klupe predvodi bivši Zvezdin fudbaler Dragan Kanatlarovski, nastavili su da napadaju, pa su ubrzo i obradovali svoje navijače, među kojima je bio i legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov.

Ribeiro je u 21. minutu prihvatio loptu, neometan pritrčao na dvadesetak metara od Bajkovića i precizno šutirao između Uroša Ćosića i povratnika u tim Nikole Ignjatijevića.

Primljeni gol je motivisao Zvezdine fudbalere da zaigraju bolje, pa su poslije nekoliko dobrih Vešovićevih prodora poveli golom Evandra. Sjajno je Brazilac "zalomio" protivničkog golmana, poslao ga "u prazno" i neometan pogodio praznu mrežu sa nekoliko metara od desne stative.

Napadač domaćih Todorov ponovo je doveo svoj tim u vođstvo u 58. minutu, pošto je neometan protrčao iza leđa Ignjatijeviću i u duelu "jedan na jedan" lako savladao mladog Miloša Vesića.

Mogli su crveno-bijeli poslije par minuta do izjednačenja. Čaušić je ostao sam na 6 metara od protivničkog gola, mogao da bira gdje će da šutira i pogodio golmana bugarskog tima.

Novo izjednačenje Crvenoj zvezdi donio je Uroš Ćosić. Mezenga je prihvatio loptu poslije centaršuta Petkovića, iz neposredne blizine šutirao pravo u golmana, poslije čega je lopta došla do Ćosića, koji je postavio konačnih 2:2.

Lokomotiva: Stavrev, Rodrigez, Benželjun, V. Georgiev, Venkov, Vitanov, D. Georgiev, Todorov, Serđo, Dakson, Lazarov. Igrali su još i Jošev, Lukić, Reljić, Kocev, Kavdanski, Sadukov, Biserov.

Crvena zvezda: Bajković, Mikić, Ignjatijević, Ćosić, Petković, Dimitrijević, Kadu Evandro, Vešović, Borha, Kaluđerović. Igrali su još i Jeremić, Mezenga, Reljić, Vesić, Stojković, Čaušić, Savićević, Ožegović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC