• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Začeta ideja o "balkanizaciji" klubova

Predsjednik Zvezde u Bugarskoj razgovarao sa čelnicima Lokomotive i CSKA. Epolog - pokretanje inicijative za formiranje balkanske asocijacije klubova.

 Lukić: Začeta ideja o "balkanizaciji" klubova Izvor: MONDO

Crveno-bijeli su gostovanje u Plovdivu iskoristili da održe formu ekipe utakmicom protiv Lokomotive, ukažu šansu igračima sa manjom minutažom u dosadašnjem toku sezone, ali i da ostvare kontakte sa klubovima iz okuženja i formiraju nove ideje.

Predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić u subotu uveče je večerao sa čelnicima Lokomotive i CSKA iz Sofije.

"Dogovorili smo se da pokrenemo inicijativu za formiranje balkanske asocijacije klubova koju bi činili najjači klubovi iz Srbije, Bugarske, Rumunije, Grčke i Turske. Ova asocijacija bi omogućila da balkanski klubovi tješnje sarađuju, razmenjuju iskustva, igraju prijateljske utakmice, pomažu jedni drugima, a jedna od ideja je da bude organizator zajedničkog takmičenja klubova Balkana", istakao je Lukić, a prenio klupski sajt.

"Predsjednik CSKA je predložio da se prvi sastanak najjačih klubova održi tokom novembra u Sofiji. Domaćin sastanka će biti CSKA koji će drugim klubovima uputiti pozive. Veoma rado ću učestvovati u ime Crvene zvezde na tom sastanku i daćemo doprinos da ova asocijacija klubova zaživi", dodao je prvi čovjek beogradskih crveno-bijelih.

Lukić se osvrnuo i na remi sa domaćinom, koji je proslavio 85. rođendan.

"Crvenoj zvezdi je najvažnije bilo da uveliča slavlje svojih sportskih prijatelja kao i da ostane u takmičarskom ritmu pred nastavak sezone. Utoliko se i neću baviti ocjenama igre ili postignutog rezultata, jer je to posao stručnog štaba. Sigurno da je bilo i pozitivinih i negativnih situacija", zaključio je Vladan Lukić.

(MONDO, foto crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC