• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević za MONDO: Vjerujem u "orlove"

Partizanna proslavi 100 godina Radničkog iz Jaše Tomića. Volkov ponovo radi punom parom. Trener crno-bijelih: "Vjerujem da ćemo ići na EP".

 Stanojević za MONDO: Vjerujem u "orlove" Izvor: MONDO

Oči, dlanovi, grla fudbalske Srbije u utorak će biti usmjerena ka Sloveniji, gdje će srpska reprezentacija biti u misiji: obezbijediti baraž za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

U sjenci tog odlučujućeg duela za "orlove", srpski superligaški timovi pripremaju se za nastavak prvenstvene trke (predstojećeg vikenda), a Partizan će u utorak odigrati jedan prijateljski meč u banatskom mjestu Jaša Tomić, protiv ekipe Radničkog, kluba koji slavi 100 godina postojanja.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da se srpski šampion rado odazvao pozivu domaćina da uveliča proslavu lokalnog kluba, a ideja je da jedno poluvrijeme igra Partizan, a drugo Teleoptik.

"Hoćemo da svi budemo zajedno, da vidimo i igrače Teleoptika, imamo dobru atmosferu", kaže Stanojević.

Da li će igrati i Vladimir Volkov, momak koji je ovog ljeta došao u Partizan iz moldavskog Šerifa i koji je naprečac osvojio simpatije navijača crno-bijelih?

"Da, da igraće i Volkov. Igrao je na prošloj (pripremnoj) utakmici, igraće i sutra", odgovorio je Stanojević, otklonivši tako dilemu da li se pouzdani fudbaler oporavio od povrede.

Volkov nije igrao od meča u Jagodini (10. septembar). Partizan je od tada pobijedio na tri meča u prvenstvu (Hajduk, Rad i Vojvodina), i Novi Pazar u Kupu Srbije.

U subotu od 17 časova, Partizan će u 8. kolu JSL ugostiti subotički Spartak.

Pitali smo trenera Partizana i šta očekuje od meča Slovenija - Srbija, presudnoj za dalju sudbinu "orlova" u kvalifikacijama za EP.

"Zadovoljan sam kako smo igrali protiv Italijana, dali su svu energiju u tom meču. Vjerujem u momke, vjerujem da možemo na EP", rekao je Stanojević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC