• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Orlići pred Dansku: Kragujevac - naša tvrđava

Izabranici selektora Aleksandra Jankovića u utorak dočekuju vršnjake iz Danske na stadionu "Čika Dača". "Kragujevac je naš grad", poručuju "orlići".

 Orlići pred Dansku: Kragujevac - naša tvrđava Izvor: MONDO

Par minuta je u Skoplju dijelilo mladu reprezentaciju Srbije od treće uzastopne pobjede u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i maksimalnog učinka. Ipak, i sa osvojenim bodom vode na tabeli Grupe 4. Druga je Danska, sa bodom i utakmicom manje.

Pobjeda nad vršnjacima iz Skandinavije na stadionu "Čika Dača" mogla bi "orlićima" donijeti značajnu prednost pred nastavak kvalifikacija. S druge strane, plasman na EP bi u slučaju negativnog ishoda bio dosta zakomplikovan.

Svjesni su toga i mladi srpski reprezentativci, ali samouvjereno poručuju da dolaze na stadion na kome su navikli samo na pobjede.

"Kragujevac je naš srećan grad! Dok smo nosili dres omladinske selekcije Srbije nismo nijednom poraženi na stadionu 'Čika Dača', a kao posljedica svega uslijedio je plasman na Evropsko prvenstvo. Nestrpljivo očekujemo novi izazov u gradu na Lepenici", izjavio je defanzivac "orlića" Milan Milanović za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Odolijevala je odbrana selektora Jankovića u Skoplju do posljednjih minuta meča. Start Vujadina Savića sa leđa makedonskog igrača i prestrogo dosuđen jedanaesterac za domaće fudbalere "odnijeli" su im pobjedu u finišu.

Milanović smatra da će Danci izgubiti u Kragujevcu samo ako "orlići" ponovo počnu meč kao u Makedoniji.

"Moramo da zadržimo pristup igri kakav smo imali u prestonici Makedonije jer samo tako možemo da savladamo najkvalitetnijeg rivala u grupi četiri. Kvalitetni smo, poznajemo se veoma dobro i nema sumnje da imamo šanse za pobjedu u najvažnijem susretu ovog dijela kvalifikacija za EP 2013. godine", rekao je on.

Meč u Kragujevcu počinje u 15.00 časova.

(MONDO, foto: Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC