• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ORLOVI": Uspjećemo!

"Mnogi su nas već ranije otpisali, a mi smo se vratili. Sve koji su nas kritikovali želimo da uvjerimo da nisu bili u pravu", siguran je u pobjedu u meču sa Slovenijom Zoran Tošić.

 "ORLOVI": Uspjećemo! Izvor: MONDO

Srpski reprezentativci uoči najvažnijeg meča protiv Slovenije u Mariboru (večeras, 20.45 časova) vjeruju da mogu da sruše tradiciju i poslije pet neriješenih mečeva pobijede "zmajčeke" i izbore plasman u baraž za EURO 2012.

Aleksandar Kolarov ističe da je pritisak na ekipu veliki ali da će oni uspjeti da se uspješno nose sa tim.

"Sve o čemu razmišljam pred meč sa Slovenijom je da želim da igram na Evropskom prvenstvu. To je cilj koji sam davno postavio ispred sebe, a vjerujem i svi u srpskom taboru. Ne želim da prospustimo ovu šansu, jer nam je pobjeda važna, ne samo na sportskom planu. Pritisak je veliki, ali navikli smo na to. Siguran sam da među nama u timu ne postoji igrač koji nije spreman da se suoči sa velikom odgovornošću pred duel sa Slovenijom", istakao je za slovenačke medije Aleksandar Kolarov.

Neki smatraju da Srbija ne bi trebalo da ima težak zadatak u "Ljudskom vrtu", jer su Slovenci izgubili svaku šansu za plasman na EURO 2012, ali ne i Marko Pantelić.

"Nema sumnje da će Slovenci dati maksimum na ovom meču kako bi nas pobijedili. Međutim, mi smo veoma motivisani da osvojimo sva tri boda i obezbijedimo prolaz u baraž. Ali nije dovoljan samo motiv, jer nam neće on donijeti pobjedu, već dobra igra, pa zato moramo u meč da uđemo hladne glave, da odigramo pametno, smireno i strpljivo. To je jedini pravi recept za trijumf. Kvalitetan smo tim i zato mislim da ćemo uspjeti", izjavio je napadač srpskog tima.

Optimizam pred najvažniji duel u kvalifikacionom ciklusu dijele i Branislav Ivanović i Zoran Tošić.

"Kvalifikacije traju duže od godinu dana i sada je došao trenutak istine da vidimo da li smo spremni za Evropsko prvenstvo. Najvažnije je da djelujemo kao tim, svi se maksimalno potrudimo i pobijedimo u Sloveniji. Prije izvjesnog vremena, mnogi su nas već otpisali, ali mi smo se vratili. Sve one koji su nas kritikovali želimo da ubijedimo da nisu bili u pravu. Očekujemo da ćemo to uspjeti u Mariboru, uvjeren sam da hoćemo", istakao je vezni igrač CSKA iz Moskve.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC