• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trese se Engleska zbog smrti kultnog napadača!

Autor Dragan Šutvić

Kevin Kembel je možda umro greškom ljekara.

 Kako je umro Kevin Kembel  Izvor: FC Arsenal

Legendarni engleski fudbaler Kevin Kembel preminuo je 15. juna ove godine u 54. godini, a sada su isplivali novi detalji njegove smrti. Nekadašnji napadač reprezentacije Engleske preminuo je u jednoj bolnici u Mančesteru, a sada se postavlja pitanje o tome kako je liječen i da li je preminuo greškom ljekara.

Navodno je otvorena istraga povodom smrti nekadašnjeg fudbalera Arsenala i Evertona i prema pisanju engleskih medija slučaj je stavljen u najrizičniju grupu. Pogrebnik Zek Golombek je prvi digao glas i stavio pod sumnju to kako su se ljekari ophodili prema nekadašnjem napadaču. Istakao je da je kao uzrok njegove smrti navedeno otkazivanje više organa zbog infekcije srca.

"Prema izvještajima on je bio u formi i dobrog zdravlja u januaru 2024. godine kada je imao nekoliko posjeta bolnici prije ove posljednje. Incident sa njim je stavljen pod oznaku najvećeg nivoa jer je bilo odugovlačenja sa njegovom dijagnozom i postoji zabrinutost oko procesa donošenja odluka u njegovoj njezi", rekao je Golombek. 

On je naglasio da očekuje da se pojavi još informacija koje će potvrditi da Kevin Kembel nije dovoljno dobro liječen, a pogotovo je naglasio da se očekuju izjave bolničkog osoblja i Kembelove porodice. Konačnu presudu oko Kembelovog uzroka smrti donijeće nadležni organi "kao dio procesa istage", ali nije dat nikakav datum moguće konačne odluke. 

Kevin Kembel je ponikao u Arsenalu za koji je igrao pet sezona i na 163 meča je dao 45 golova nakon pozajmica u Lejton Orijentu i Lesteru. Zatim je nastupao za Notingem Forest, Trabzon, a od 1999. do 2005. je igrao za Everton.

Zatim je u Vest Bromvič Albionu i Kardifu završio karijeru. Njegov sin Tajris koji je takođe fudbaler i igra za Stouk poslije njegove smrti napisao je: "Bol koji osjećam ne može se opisati, jer kao sinu moj otac je bio nepobjediv. On je bio duša i telo svakog događaja na kome je bio, jedan u milion, čovjek koga su svi voljeli."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Više vijesti iz fudbala

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC