• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPARTAK: Aleksić i Mirić su naši!

Spartak odlučno demantovao da će se Mirić i Aleksić preseliti u Humsku. "Oni imaju čvrste ugovore i zadovoljni su statusom u klubu", kaže predsjednik Spartaka.

 SPARTAK: Aleksić i Mirić su naši! Izvor: MONDO

Predsjednik subotičkog kluba Spartak Zlatibor voda Dragan Simović demantovao je informaciju da će Marko Mirić i golman Branimir Aleksić od zime nastaviti karijeru u Partizanu.

"Zatečeni smo informacijom koja se pojavila u nekim medijima da su naši reprezentativci Branimir Aleksić i Marko Mirić pred prelaskom u Partizan. Po pitanju prelaska naših igrača u bilo koji domaći klub niko iz FK Spartak Zlatibor voda nije kontaktiran", naveo je Simović u pisanoj izjavi dostavljenoj MONDU.

MONDO je juče iz svojih izvora u Partizanu saznao da su crno-bijeli kontaktirali Mirića i Aleksića i da su oni, načelno, prihvatili ponude srpskog šampiona.

Međutim, u Spartaku tvrde da ništa od toga nije tačno i da Mirić i Aleksić imaju čvrste ugovore sa subotičkim klubom, kao i da su zadovoljni svojim statusom u njemu.

"Postoji interesovanje menadžera i to prvenstveno iz zapadne Evrope tako da smatramo da je vijest koja sa pojavila u medijima daleko od istine. Kada se uzme u obzir da je prelazni rok tek poslije Nove godine i da dva pomenuta igrača imaju sa FK Spartak Zlatibor voda čvrste ugovore i da su zadovoljni svojim statusom u klubu jasno je da ova informacija nije tačna", naveo je Simović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC