• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajković: Više nećemo griješiti

Golman Crvene zvezde oporavljen od šokantnog remija sa Kragujevčanima i spreman za nove izazove. "Zaboravili smo Radnički, nema više grešaka", kaže Bajković.

 Bajković: Više nećemo griješiti Izvor: MONDO

Teško je pao Zvezdinim igračima primljen gol u posljednjim trenucima meča sa Kragujevčanima. Niz od šest uzastopnih pobjeda iznenadno je prekinut, a čuvar mreže crveno-bijelih poručuje da se ekipa oporavila i da je spremna za predstojeće kolo.

"Tu utakmicu smo već zaboravili. U razgovorima sa stručnim štabom uočili smo greške koje smo pravili, i vjerujem da nam se više neće ponavljati. Odigrali smo i dve prijateljske utakmice u pauzi i na njima, prema mom mišljenju, ostavili dobar utisak", rekao je Bajković a prenio klupski sajt.

Tim Roberta Prosinečkog tokom vikenda putuje u goste Metalcu, na čijem su terenu crveno-bijeli prethodnih sezona nerijetko gubili bodove.

Zvezdin čuvar mreže kaže da se to ove sezone neće ponoviti.

"Idemo u Lučane puni optimizma, uvjereni da smo kvalitetnija ekipa od Metalca, i da ćemo uz maksimalno zalaganje, i dobar pristup meču izvojevati pobjedu i obradovati naše navijače", kazao je Bajković.

Njegov saigrač Miloš Dimitrijević rekao je da je ekipa tokom pauze zbog obaveza reprezentacije radila na fizičkoj spremi i da će to biti vidljivo na terenu.

"Na treninzima smo se trudili da poboljšamo pas igru, koja je naše najjače oružje, i da podignemo fizičku spremu na viši nivo. Smatrat da smo u tome uspjeli i da će to navijači primijetiti u narednim mečevima", rekao je Dimitrijević.

Crvena zvezda je poručila svojim navijačima da je uprava Metalca poslala na Marakanu kontigent od 1.000 karata i da će one biti puštene u prodaju u petak, na blagajni Zvezdinog stadiona od 10.00 do 17.00. Cijena ulaznice je 400 dinara.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC