• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajevac: FSS me zvao i prije Pižona

Proslavljeni srpski trener iako je bio kandidat za klupu Srbije i prije Vladimira Petrovića, tvrdi da sada ne razmišlja o tome, jer "orlovi" imaju selektora.

 Rajevac: FSS me zvao i prije Pižona Izvor: MONDO

Srpski trenerski stručnjak Milovan Rajevac bio je kandidat za selektora Srbije prije Vladimira Petrovića Pižona prije godinu dana. On se povukao iz trke za mjesto u nacionalnom timu, jer je preuzeo Al Ahli.

Poslije loših rezultata u kvalifikacijama za EURO 2012. ponovo je dospio u žižu javnosti. On, međutim tvrdi da ne razmišlja o tom poslu, jer je Petrović ugovorom vezan za klupu "orlova" do 1. januara 2012.

"Bilo je kontakata kada je otišao Radomir Antić, ali ne bih sada o tome da pričam... Srbija ima selektora", izjavio je Rajevac za"Žurnal".

On je rekao da nije gledao duel Slovenije i Srbije u Mariboru, ali da ga je neuspjeh "orlova" pogodio kao i svakog Srbina.

"Vidio sam da nismo postigli gol, sada smo svi ogorčeni, ali život ide dalje i poslije kiksa u Mariboru. Sada nam ostaje da napravimo dobre planove, odredimo jasnu viziju za budućnost i odmah se okrenemo kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. Neophodno je da Sloveniju i Estoniju što prije smetnemo sa uma, jer nema svrhe da se vraćamo mnogo unazad", istakao je Rajevac, koji zbog vanrednog stanja u Egiptu nije preuzeo, kako je bilo dogovoreno, nacionalni tim te zemlje.

Rajevac je veliki optimista i poslije kiksa i tvrdi da Srbija ima dobar tim da napravi bolje rezultate u narednom periodu.

"Mi smo sportska nacija, prvenstveno fudbalska, pogledajte gdje igraju naši najbolji igrači. Ovaj poraz zabolio je sve Srbe, teško nam je ovih dana, ali i neuspjeh mora da se podnosi kao i uspjeh. Za nas je ružna godina počela od Mundijala u Južnoj Africi, ali treba da se svi ujedinimo i složno krenemo naprijed. Imamo i znanja i mogućnosti, Da brinemo, zašto bismo? Važno je da bude dobra atmosfera, pa će doći sve ostalo", rekao je Rajevac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC