• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje Mini-Maxi liga RS

Druga sezona fudbalske Mini-Maxi lige RS za djecu počinje u subotu u Banjaluci. Igraće se i u Prijedoru, Bijeljini i Istočnom Sarajevu.

 Počinje Mini-Maxi liga RS Izvor: MONDO

Mališani Dvanaest klubova iz Banjaluke počeće takmičenje u subotu u dva sportska balona, dok će takmičenje u drugim gradovima početi za sedam dana, a zatim će pobjednici ovih liga razigravati za šampiona BiH koji će se na turniru u Srbiji boriti za prvaka Balkana.

Mini-maxi liga RS organizovana je uz pomoć ministarstva porodice, omladine i sporta RS, kao i FK Borac i njegove omladinske škole, ai ovo je njena druga sezona.

„Djeca se takmiče u pet starosnih kategorija, od 1998. do 2002. godišta. U Banjaluci će učestvovati 12 klubova, a osim u Banjaluci Mini-maxi liga RS se igra u Prijedoru, Bijeljini i Istočnom Sarajevu. Nadamo se da ćemo sljedeće godine proširiti Mini-Maxi liguna čitavu RS“, rekao je Stevica Vujanović kordinator lige.

Ministarstvo porodice, omladina sporta RS podržalo je ovaj projekat i prošle godine, a podržaće ga i u budućnosti.

„Ovo pozitivan primjer rada sa djecom a pokazatelj da je kroz njega prošlo preko 1000 djece govori o njegovoj velikoj težini. Nadamo se da će iz ove lige izaći klinci koji će biti okosnica Borca u juniorskom i seniorskom timu. Mi ćemo i dalje stajati uz ovaj projekt u skladu sa sredstvima koje budemo imali na raspolaganju“ poručili su iz ministarstva.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC