• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Mi se pitamo

Stanojević očekuje pobjedu svog tima protiv Spartaka, ali i lijepu igru koja će zadovoljiti i njega i gledaoce. "Zadovoljan sam kadrom koji treniram".

 PARTIZAN: Mi se pitamo Izvor: MONDO

Partizan je lider na tabeli Superlige Srbije i u subotu dočekuje Spartak. Neugodna ekipa sa sjevera Srbije, jak i stabilan superligaš, ali u redovima crno-bijelih znaju šta im je činiti.

Spartak nikada nije pobijedio Partizan u Humskoj. Odigrali su 23 meča na stadionu na Topčiderskom brdu, Partizan je 18 puta dobio, pet puta je bilo nerešeno.

"Spartak ove sezone igra za nijansu ofanzivnije nego ranije. Uspio je da pobijedi Crvenu zvezdu i imamo respekt prema njima. Svjesni smo njihovih mogućnosti, ali igramo kod kuće i mi smo ti koji se pitamo", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević na konferenciji za novinare.

Osim što Partizan "mora" uvijek da pobjeđuje, jer to od njega očekuju navijači, srpski šampion ima "obavezu" i da igra lijepo, jer i to od njega očekuju navijači.

Stanojević je toga svjestan.

"Mislim da smo mi previše skromni. Ne hvalimo se pobjedama, ne hvalimo se sa najviše datih golova, već idemo korak po korak, a pri tome ističemo i da nismo zadovoljni u potpunosti. Variramo, ali i postižemo golove. Ne smemo da se opuštamo nijednog trenutka", rekao je Stanojević.

Trener Partizana nešto mirnije spava nego na početku sezone. Ali, i dalje je oprezan.

"Sada je lakše, ali se ne opuštam ni najmanje. Još sam oprezniji i sa većom željom. Ako sam ranije 24 časa bio posvećen fudbalu sada je to 25. Svjestan sam da jedan loš rezultat može da okrene sliku i daću sve od sebe da ne bude tako", rekao je Stanojević.

Povodom informacija da će dvojac iz Spartaka Marko Mirić i golman Branimir Aleksić karijeru uskoro nastaviti u Partizanu, Stanojević ističe da o tome ništa ne zna.

"Zaista nisam razgovarao sa Mladenom Krstajićem o njima. Zadovoljan sam igračkim kadrom koji posjedujem. Vjerovatnije je da nas neko na zimu napusti, nego što ćemo angažovati nekoga, tu je i broj stranaca, ali i činjenica da nijedan još nema državljanstvo. Imamo i Teleoptik u kojem se za sada istakao Jojić, ali tu su i ostali mladi igrači. Posljednji primjer priključivanja mladih igrača i davanja šanse u prvom timu pokazuje da je dobro što se sve više okrećemo našoj školi. Zadovoljan sam kadrom koji treniram", rekao je Stanojević.

Što se tiče reprezentativca Sijera Leonea Mede Kamare, Stanojević ne zna šta je sa njim. Kamara bi trebalo danas da stigne u Partizan.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC