• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Sve osim pobjede u Lučanima neuspjeh

Trener Crvena zvezde ističe da je ekipa dobro radila tokom pauze u šampionatu i da sa velikim optimizmom putuje na duel 8. kola Superlige sa Metalcem.

 ZVEZDA: Sve osim pobjede u Lučanima neuspjeh Izvor: MONDO

"Dobro nam je došla pauza i sigurno su se svi igrači poželjeli utakmica. Dobro smo radili, odigrali dve prijateljske utakmice i idemo u Lučane sa velikim optimizmom. Momci su motivisani i fizički spremni", kazao je Robert Prosinečki.

Zvezda je prošle sezone u Lučanima pobijedila Metalac sa 1:0, golom Nikole Mikića u finišu utakmice.

"Znamo da će biti teško, jer će se oni braniti sa 11 igrača i biće maksimalno motivisani da naprave dobar rezultat. Ako gledamo tabelu, vidimo da smo favorit i ne bježimo od toga. Sve osim pobjede biće neuspjeh. Mi smo u proteklom periodu odlično radili i pitanje je trenutka kada će se upornost i požrtvovanje na treninzima naplatiti golovima na utakmicama",, ocijenio je Prosinečki.

Trener crveno-bijelih rekao je da Srđan Mijailović neće biti u konkurenciji za sastav, pošto je "dobio udarac" igrajući za mladu reprezentaciju Srbije, zbog čega prethodnih dana nije trenirao.

"Mijailović sigurno ne konkuriše za tim, svi ostali su spremni. Lazović je malo umoran, kao i Li Adi koji je doputovao juče, poslije nastupa Gane protiv Nigerije u Londonu. Razgovaraću sa njim i Vilotićem da vidim koliko su spremni i nakon toga znati startnu postavu za utakmicu", otkrio je Prosinečki.

On je dodao da je svjestan loše forme u kojoj se nalazi centarfor Andrija Kaluđerović.

"Andrija je ušao u krizu i ne bežimo od toga. Sigurno je da će se izvući iz te situacije i početi da daje golove. Dobro radi", kazao je Zvezdin strateg.

Kapiten crveno-bijelih Nikola Mikić ocijenio je da ih u Lučanima čeka "važna utakmica poslije kiksa protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca".

"Metalac je nekoliko sezona unazad nezgodan rival za nas, mislim da će se braniti svih 90 minuta i da će svi njihovi igrači stajati na 30 metara od svog gola. Na nama je da što prije probijemo njihov bunker i postignemo gol, kako bismo izbjegli nervozu i neizvjesnost u meču", rekao je Mikić.

Crveno-bijeli su u prošlom kolu igrali nerešeno 1:1 sa Kragujevčanima i poslije sedam odigranih mečeva nalaze se na drugoj poziciji Superlige sa 16 bodova, dva manje od vodećeg Partizana.

Metalac je posljednji na tabeli sa dva osvojena boda.

Utakmica Metalac - Crvena zvezda igra se sutra od 14.30 časova na gradskom stadionu u Lučanima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC