• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vignjević: Muku mučim da sastavim ekipu

...ali slatku. Novi trener "građevinara" priznao da je zadovoljan zalaganjem i kvalitetom svojih igrača. "Spremni smo za Vojvodinu", kaže Vignjević.

 Vignjević: Muku mučim da sastavim ekipu Izvor: MONDO

Vignjević je preuzeo Rad početkom oktobra. Na Banjicu, gdje je i nastupao kao igrač, vratio se poslije sjajnog početka sezone na klupi kulskog Hajduka, koji je, doduše, bio pokvaren porazima od Partizana, Zvezde i Kolubare u kupu.

Kako kaže, raduje ga ono što vidi na treninzima.

"Za dvije nedelje na Banjici vidio sam veliki broj kvalitetnih igrača. Stavili su me na muke da sastavim prvu postavu, ali sam siguran da će startnih 11 u predstojećem kolu ostvariti ono što se od njih očekuje", rekao je Vignjević na konferenciji za novinare pred meč sa Vojvodinom.

O svom prvom protivniku na novom radnom mjestu - fudbalerima Vojvodine, ima samo riječi hvale. Kao i o njihovom treneru.

"Sigurno je danas čeka težak posao. Vrlo kvalitetna Vojvodina nam dolazi u goste. Dejan Vukićević je trener sa kojim sam se najčešće susretao u svojoj karijeri i iz iskustva znam da sve njegove ekipe igraju disciplinovano, da težko primaju golove, takav je slučaj i sad sa Vojvodinu. S druge strane, imaju i odličan napad i zaslužuju veliki respekt", kazao je on.

Vojvođani stižu u Beograd poslije poraza od Partizana, svjesni da će morati mnogo da se pomuče kako bi prvi put slavili na Banjici poslije skoro 14 godina.

Nebojša Vignjević smatra da njegov tim ima sve uslove da sačuva bodove na svom terenu.

"Igramo pred svojim navijačima, imamo dobru atmosferu i kvalitet da ostvarimo pobjedu. Neće biti nimalo lako i sem maksimalne želje i htjenja uvjeren sam da ćemo pružiti sve na terenu kako bismo na terenu ostvarili očekivano", zaključio je Vignjević.

Meč Rad - Vojvodina igraće se u nedjelju u 14.30.

Ko se sastaje u ostalim mečevima 8. kola Superlige pročitajte OVDJE.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC