• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnogorci žele Volkova!

Branko Brnović želi lijevog beka Partizana u svom timu za baraž utakmice sa Česima.

 Crnogorci žele Volkova! Izvor: MONDO

Vladimir Voklov mogao bi da igra na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini naredne godine - u dresu Crne Gore!

Selektor "sokolova" Branko Brnović zainteresovan je za fudbaler srpskog šampiona. Kontakt je već uspostavljen sa čelnici Fudbalskog saveza Crne Gore i to preko ljudi iz Partizana, piše u subotnjem izdanju "Žurnala".

Lijevi bek crno-bijelih rekao je da je polaskan saznanjem da ga žele u reprezentaciji "đetića", ali da još uvijek nije spreman da odgovori.

"Ništa nisam odgovorio, jer sam maksimalno posvećen klupskim obavezama. Igramo protiv Spartak Zlatibor vode i tek kad se taj meč završi posvetiću misli novoj temi. Valja dobro, mirne glave, razmisliti o ponudi, vjerovatno ću od ponedjeljka biti spreman za podrobniju priču".

Ono što može da predstavlja problem je pravni osnov po kojem bi Volkov postao državljanin Crne Gore, odnosno da li administrativni poslovi mogu da se završe do baraža (11. i 12. novembar).

Volkov nikada nije igrao za Srbiju, tako da po tom pitanju ne postoji prepreka da nastupi za "sokolove". Bivši igrač moldavskog Šerifa o svemu je obavijestio i svog menadžera.

"Vlada me je kontaktirao pola sata pošto su mu saopštili da ga žele u crnogorskoj reprezenatciji. Takva šansa se ne ukazuje svaki dan, ali odluku mora da donese sam, bez mnogo uticaja, uz konsultaciju sa članovima porodice", rekao je Pera Bazić.

Ako Volkov postane član reprezentacije Crne Gore uvećeće koloniju bivših i sadašnjih igrača Partizana, koji igraju ili kao treneri rade u toj selekciji. Od Partizanovaca u Crnoj Gori su Stevan Jovetić, Stefan Savić, Andrija Delibašić, Milorad Peković, Simon Vukčević, Branko Brnović, Savo Milošević...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC