• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kranjčaru prekipjelo: Mamiću, ko si ti?

Niko Kranjčar odgovorio na nove prozivke Zdravka Mamića.

 Kranjčaru prekipjelo: Mamiću, ko si ti? Izvor: MONDO

Hrvatska će igrati u baražu za Evropsko prvenstvo, ali ni ta činjenica ne može da smiri fudbalsku javnost kod naših komšija koja je nezadovoljna igrama i rezultatim nacionalnog tima, radom selektora Slavena Bilića, ali i još mnogim drugim stvarima...

Po običaju, u centru pažnje je skoro uvijek Zdravko Mamić. Bilo da je riječ o prepucavanju sa navijačima, bivšim igračima, funkcionerima, ljudima iz drugih država... Jednostavno, Mamić voli da se sve vrti oko njega, bilo to u dobru ili zlu.

Ovaj put Niko Kranjčar nije mogao da prećuti posljednje "peckanje" prvog čovjeka Dinama. Mamić je poslije utakmice sa Letonijom u Rijeci izjavio da za "kockaste" ne bi trebalo da igraju igrači koji su van forme, a mislio je na Vedrana Ćorluku i Kranjčara.

Hrvatski reprezentativac je u ratu sa Mamićem još od 2005. kada se usprotivio odluci da se igračima smanje plate zbog loših rezultata. Kranjčar je tvrdio da krivica nije samo do fudbalera, zbog čega je stavljen na transfer listu. Niko se poslije toga vrlo brzo preselio iz Dinama u Hajduk.

"Prije šest godina zaboljelo me je šta mi je priredio, ali sam sve stoički podnio bez reakcije. Ni jednom riječju nisam uzvratio na njegove uvrede. Sada me opet proziva i potencira moju formu, jer mu odgovara da se oslobodi prostor za nekog njegovog igrača. Ko je on da ocjenjuje ko može da igra, a ko ne?", zapitao se Kranjčar i nastavio:

"U ovoj državi ima puno velikih bivših igrača čija je procjena stručna i vrijedna, a ne mogu da dođu do riječi i prostora od njega. Kad se tako u Hrvatskoj prihvata stanje odnosa u kojima nisu bitne stručne vrijednosti nego ko više galami, neka bude tako, ali mene neka pusti na miru", rekao je 27-godišnji "vezista".

Niko je imao šta da kaže i o svojoj formi.

"O kakvim se to starim zaslugama priča!? U ovim kvalifikacijama sam postigao i golove, čini mi se najviše od svih, a bez lažne skromnosti, pružao sam do Atine i neke dobre partije", konstatovao je Kranjčar za "Sportske Novosti".

Hrvatska će u baražu za Euro 2012. igrati protiv Turske.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC