• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Super drugo poluvrijeme

Trener crveno-bijelih zadovoljan pobjedom svojih igrača u Lučanima i igrom u drugom poluvremenu. "Super kvalitetna igra u drugom dijelu" kaže Prosinečki.

 Prosinečki: Super drugo poluvrijeme Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde prebrodili su svoje treće gostovanje Metalcu lakše nego prije. Pobijjedili su 5:0, za razliku od prethodnih poraza i pobjede sa golom razlike. Domaći su, doduše, pri rezultatu 0:1 za Beograđane propustili nekoliko prilika da izjednače.

U drugom dijelu meča raspoloženi su bili Zvezdini ofanzivci Kadu, Borha, Kaluđerović i Vešović, a njihov trener Robert Prosinečki ih je poslije meča pohvalio i ukazao na neke greške.

"Čestitam igračima na pobjedi, mislim da je zaslužena. Rezultat je možda malo i previsok u odnosu na ono što se dešavalo na terenu, jer je Metalac kod 1:0 imao stopostotnu šansu nakon prekida. Još ćemo morati da radimo na tom prekidu jer je očigledno da tu imamo najviše problema. U drugom poluvremenu su moji igrači pružili super kvalitetnu igru, i poslije drugog gola samo je bilo pitanje koliko ćemo golova dati", kazao je on.

Centarfor Crvene zvezde Andrija Kaluđerović nije do Lučana postigao gol u sedam prvenstvenih mečeva. Prosinečki mu je protiv Metalca pružio priliku od početka.

"Posebno mi je drago što je Andrija postigao gol poslije duže vremena. Okrećemo se sljedećim utakmicama i nadam se da ćemo ovakve igre ponavljati i ubuduće", zaključio je Zvezdin trener, a prenio klupski sajt.

Prvi gol posle dugog perioda prijao je i centarforu.

"Ko ne bi bio zadovoljan poslije pobjede od 5:0. Kontrolisali smo cio meč, naročito smo dobri bili u drugom poluvremenu kada smo postigli četiri gola. Meni ovaj gol puno znači na samopouzdanju i za buduće partije, i nadam se da će ih ubuduće biti još", rekao je Kaluđerović.


Prvi golman crveno-bijelih Boban Bajković povrijedio se na posljjednjem treningu pred meč, pa je na gol umjesto njega morao Aleksandar Kirovski (21).

Mladi golman je pri rezultatu 1:0 za svoj tim nekoliko puta odlično intervenisao i sačuvao svoju mrežu netaknutom. Poslije meča je bio zadovoljan.

"Kod rezultata 1:0 imali su stopostotnu šansu. Zadovoljan sam i svojom partijom, iako nisam imao puno posla. Ja jesam tu da zamijenim Bajkovića kada je to potrebno, i da odradim svoj posao na najbolji mogući način", rekao je Kirovski.

Strijelac prva dva gola, Brazilac Kadu, još jednom je potvrdio da je u sjajnom formi i priznao da mu se više sviđa prvi gol.

"Više mi se sviđa prvi gol, lopta mi je odlično 'sjela' i drago mi je što sam pogodio. Draži mi je, jer je donio Zvezdi prednost i jer je odredio dalji tog meča", izjavio je Kadu, čiji kontakti sa loptom sve češće izazivaju aplauze Zvezdine publike.

Novu priliku da pokaže svoju dobru formu imaće u narednom kolu na Marakani, kada u Beogradu bude gostovala ekipa Novog Pazara.

(MONDO, crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC