• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mamić pobjesnio, ide na bolovanje!

Prvi poraz u Hrvatskoj nogometnoj ligi, u petak od Zadra (2:1), izazvao je nevjerovatan gnjev u prvom čovjeku zagrebačkog Dinama.

 Mamić pobjesnio, ide na bolovanje! Izvor: MONDO

Jedan neuspjeh u domaćem prvenstvu bio je dovoljan da Zdravko Mamić "pukne", iako je njegov tim prethodno osvojio 28 od mogućih 30 bodova.

Nije Mamić želio da prihvati nikakav alibi, ni da je utakmica u Zadru uslijedila poslije dvonedjeljne pauze, ni da je ekipa mislima bila na okršaju Lige šampiona sa Ajaksom...

Najavio je da će žestoko kazniti kompletan tim i poručio igračima da se snađu bez prethodno zasluženih premija i nagrada (ukupno četiri miliona evra), čiju je isplatu trebalo da odobri u ponedjeljak ili utorak.

"Silno sam razočaran i mogu se očekivati reakcije neslućenih razmjera. Ovaj dan ući će u istoriju našeg kluba, jer ništa više neće biti kao prije", rekao je Mamić novinarima.

"Hrvatska je gladna, stotine hiljada ljudi radi i ne prima platu, a ti Zdravko magarče, radi! Trpi sa tribina, trpi od protivničkih igrača, trpi od svojih navijača!"

Talentovani vezni igrač Milan Badelj prvi se našao na udaru, jer odbija da produži ugovor i prihvati platu od 600.000 evra po sezoni.

"Nudim mu tri miliona evra za pet godina, mada ni on ni ja ne želimo da ostane pet godina, jer ne možemo da živimo ako ne prodajemo igrače poput Badelja. On piša na taj ugovor..."

"Da ne bude da apostrofiram samo njega, mislim i na sve druge, jer oni su veliki igrači, oni su umišljene, lažne zvijezde. Oni su jadnici! Jadni ljudi, koji sa leđa udaraju vlastiti klub".

Mamić je istakao da će igrači biti krivci što plate neće dobiti ni pomoćni treneri, fizioterapeuti, ekonomi i ostalo pomoćno osoblje.

"Sada ni oni neće dobiti lovu, jer ja idem na bolovanje! Prvi put u životu odlazim na bolovanje i neću više da gledam te jadnike. Šta će biti u budućnosti, to ćemo vidjeti", rekao je prvi čovjek hrvatskog šampiona.

Na kraju je čestitao Zadru na "najzasluženijoj pobjedi koju je ikad iko izvojevao".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC