• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sloga i Radnik odigrali bez pobjednika na novom terenu: Jagodića brine povreda kapitena

Autor Haris Krhalić

Fudbaleri Sloge iz Doboja konačno su zaigrali pred domaćom publikom.

 Sloga Radnik Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Fudbal se vratio na stadionu Luke u Doboju! Postavljanje hibridnog terena je završeno, a fudbaleri Sloge su već dobili priliku da zaigraju na novoj podlozi. U generalnoj probi pred početak prvenstva Dobojlije su odigrali neriješeno sa Radnikom (1:1).

Domaći tim je do prednosti došao golom Dejana Milićevića da bi konačan rezultat postavio Đorđe Pantelić iz jedanaesterca na samom početku drugog dijela.

Trener Sloge Vlado Jagodić komentarisao je današnju utakmicu, a ono što ga posebno brine je teška povreda kapitena Milana Milanovića.

Izvor: FSRS/Nikola Kulaga

"Očekivano tvrda utakmica za generalku, vidite i sami da je sparno vrijeme uticalo na to. Izuzezno dobar teren je trebao biti insipiracija i jednim i drugim. Utakmica je bila jako čvrsta, tvrda i sa dosta prekida tako da se i nije moglo vidjeti nešto lijepo. Zamijenio sam sve igrače, nažalost Milan (op.a Milanović) nam je doživio tešku povredu, vidjećemo šta snimak kaže. I njihov Gavrić je u sudaru sa golman doživio povredu. Tako da se ova utakmica mogla iskomplikovati više nego što smo kolega Đurić i ja očekivali", rekao je Jagodić i dodao:

"Mi imamo širok izbor igrača, a izabraćemo one koji mogu najviše u ovom momentu. Malo sam zadovoljniji drugim poluvremenu, izuzev situacije u prvoj minuti. Ne smijemo onako neoprezno napraviti penal. Imali smo rezultat, imali smo zamisao da u drugom poluvremenu iskontrolišemo Radnika i dočekamo njihovu grešku. Međutim, ta prva minuta je napravila egal i logično da je onda i jedna i druga ekipa željela da pobijedi. Neriješen rezultat je na kraju bio realan, Radniku želim sve najbolje u prvenstvu kao i kolegi Đuriću. Radnik je klub koji treba da zadrži status kao i Sloga, a učinićemo sve da tako i bude. Hvala svim navijačima koji su došli da ovo isprate i nadam se da se vidimo u velikom broju na prvoj prvenstvenoj utakmici."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC