• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vignjević: Izgubismo kompas u drugom dijelu!

Trener Vojvodine žali za propuštenom šansom Milana Bojovića, ali vrlo zadovoljan igrom svoje ekipe. Šef struke Rada zadovoljan samo voljnim momentom pojedinaca.

 Vignjević: Izgubismo kompas u drugom dijelu! Izvor: MONDO

U najavi meča 8. kola Jelen Superlige Srbije Rad - Vojvodina, trener novosadske ekipe Dejan Vukičević rekao je da nikada u dosadašnjoj karijeri nije izgubio dva meča uzastopno. Poslije poraza od Partizana (1:2), uslijedila je pauza zbog obaveza reprezentacija, a u nedjelju je Vojvodina odigrala neriješeno sa Radom 1:1.

Dakle, Vukičević je uspio da nastavi ličnu tradiciju, odnosno nije izgubio dva meča uzastopno, ali ima za čim da želi i on i Vojvodina što već 11. godinu ne uspijeva da sruši Rad na Banjici.

"Poslije izjednačenog prvog poluvremena, izmjenama smo preokrenuli dominaciju na terenu u našu korist i vrlo brzo izjednačili. U finišu susreta imali smo i izuzetnu priliku preko Bojovića da trijumfujemo. Onako kako smo igrali u drugom poluvremenu je recept kojem će Vojvodina težiti", rekao je Vukičević poslije remija na Banjici.

Novi trener Rada Nebojša Vignjević može i mora da bude zadovoljan bodom. Njegova ekipa je odigrala vrlo dobro prvo poluvremenu, a u nastavku...

U nastavku je, kako je istakao Vignjević, izgubila kompas!

"Dobro smo otvorili utakmicu i postigli gol na vrijeme. U uvodnim minutima drugog poluvremena primili smo gol u momentima kada nije bilo igre i od tog trenutka moji igrači su izgubili kompas koji nisu mogli da pronađu do kraja susreta! Zadovoljan sam voljnim momentom kod pojedinaca. Nada se da ćemo u predstojećim duelima biti ubjedljiviji", rekao je Vignjević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC