• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako mali, a već kao Runi

Ima sedam godina, igra fudbal, idol mu je Vejn Runi i već se ponaša kao on. Startovao je krvnički na svog saigrača na treningu.

 Tako mali, a već kao Runi Izvor: MONDO

Engleski mediji iskopali su priču o sedmogodišnjem Lukasu Beriju kome su već nadjenuli nadimak "mini Runi" zato što je na jednom treningu startovao na svog saigrača na isti način kako je to engleska zvijezda Vejn Runi učinio u nedavnom meču protiv Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naredne godine.

Zbog neobjašnjivog starta nad Miodrag Džudovićem na meču u Podgorici Runi je dobio direktan crveni karton, a UEFA ga je potom kaznila sa tri meča zabrane igranja.

Mali Lukas Beri, kao i svaki klinac koji počinje fudbalsku karijeru, ima svog idola. Njegov je Vejn Runi. Ali, umjesto da proba da ga kopira u fudbalskom znanju, sedmogodišnjak je izabrao da učini ono što je zvijezda Mančester junajteda uradila u meču protiv Crne Gore.

Ali dok je Runi dobio samo tri meča zabrane igranja (što znači da neće moći da igra za Engleze u grupnoj fazi EP-a), mali Lukas je trajno izbačen iz svog kluba Mosbenk džuniorsa (Mossbank Juniors)..

Njegov otac Toni Beri potvrdio je novinarima da je Lukas gledao meč Crna Gora - Engleska i da je želio da imitira Runija. Ali, otac je pokušao da odbani sina, rekavši da nikakve povrede nije izazvao kod svog druga.

"On je samo dijete i bio je tužan kad sam mu prenio šta je trener rekao o tom incidentu. Nedavno smo mu kupili kopačke od 40 funti. Problem je o tome što ga poslije ovoga, vjerovatno, nijedan drugi klub neće primiti", rekao je otac sedmogodišnjeg fudbalera.

Lukasov trener prenio je ocu da je i ranije kod dječaka primećivao agresivno ponašanje. "Stalno je udarao ostale, svađao se", rekao je trener.

Sekretar kluba, inače bivši igrač Boltona, Markus Hauart rekao je da su u petogodišnjoj istoriji kluba Mosbenk džuniors dva dječaka bila izbačena zbog rasističkih uvreda prema drugim klincima i zbog nediscipline.

(MONDO - foto: Dejli mejl)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC