• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnogorski reprezentativac: Pomilujte Runija!

Žrtva napada Vejna Runija stala u odbranu engleskog reprezentativca. "Kazna je prestroga, svjedočiću u korist Runija", kaže Miodrag Džudović.

 Crnogorski reprezentativac: Pomilujte Runija! Izvor: MONDO

Crnogorski reprezentativac Miodrag Džudović, koga je Vejn Runi "polomio" u nedavnom kvalifikacionom meču za Evropsko prvenstvo i koji je engelskog reprezentativca koštao crvenog kartona, a možda i neodlaska u Poljsku i Urajinu, staće na stranu zvijezde Mančester junajteda.

Ako Fudbalska Asocijacija (FA) uloži žalbu na njegovu suspenziju sa međunarodne fudbalske scene, 32-godišji Džudović je rekao da će svjedočiti u korist Runija.

Runi je udario Džudovića tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. na stadionu u Podgorici, nakon čega mu je sudija pokazao crveni karton. UEFA je potom kaznila Rnija sa tri meča zabrane igranja, što znači da neće moći da igra za Englesku u grupnoj fazi šampionata Starog kontinenta.

“Biću na Runijevoj strani ako odluči da se žali na kaznu. Kazna je prestroga. Runi u tom trenutku jednostavno nije razmišljao i tek kasnije je shvatio šta je uradio i izvinio mi se", rekao je crnogorski reprezentativac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC