• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Ajaks stiže na "svoj" Maksimir

"Ko te ima taj te nema..." pjevali su fudbaleri Dinama na aerodromu po povratku sa prethodnog duela sa Ajaksom. Da li će opet imati razloga za pjesmu u utorak u 3. kolu LŠ?

 LŠ: Ajaks stiže na "svoj" Maksimir Izvor: MONDO

Iznenadili su Luka Modrić i saigrači 2007. godine slavni Ajaks i izbacili ga iz Kupa UEFA. Slavilo se po povratku u Zagreb uz pjesmu Baneta Krstića, izjavljivala ljubav Zdravku Mamiću... Fudbaleri Krunoslava Jurčića moraće do novog slavlja preko kvalitetnog protivnika i tradicije.

Zagrepčani i "kopljanici" igrali su tri puta na stadionu u Maksimiru, domaći igrači ni na jednom duelu nisu uspjeli da pobijede, pa ni da postignu gol!

U Zagrebu se ne plaše ekipe Franka De Bura.

"Očekivanja su velika. U našim kalkulacijama uoči početka grupe zamislili smo da uzmemo koji bod, a Ajaks je protivnik protiv koga imamo pravo tražiti bodove jer su trenutno u najlošijoj formi u našoj grupi', rekao je trener Jurčić.

U drugom Grupe D, Real Madrid dočekuje francuski Lion. Madriđani su pobijeđivali u prva dva kola, a duel sa kompletnim timom Remija Gardea mogao bi donijeti mnogo golova, s obzirom na standardno "raspucane" Kristijana Ronalda i Gonzala Iguaina (dva uzastopna het-trika).

U jednom od derbija Grupe A (i cijelog kola), fudbaleri Bajerna iz Minhena gostuju Napoliju.



Iznenadan poraz ekipe Valtera Macarija od Parme tokom vikenda mogao bi se opravdati koncetracijom na predstojeći derbi sa Bavaracima. Pobjeda nad liderom Bundeslige mogla bi da donese Edinsonu Kavaniju i drugovima prvo mjesto u grupi na polovini takmičenja.

U Mančesteru, fudbaleri Roberta Manćinija na svom terenu dočekuju španski Viljareal. "Građani" su u prva dva kola "prosipali" bodove protiv Napolija i Bajerna, a koliko im je potrebna pobjeda nad "žutom podmornicom" dokazuje i to što je Italijan tokom vikenda počeo meč sa Aston Vilom bez Davida Silve, Aleksandra Kolarova i Edina Džeke, dok Serhio Aguero nije ni oblačio dres zbog lakše povrede.

Siguran "kec" mogao bi biti doveden u pitanje samo sjajnom partijom gostujuće ekipe, koja u svom prvenstvu ne zna za pobjedu skoro mjesec dana (od 20. septembra i duela sa Majorkom). U timu Viljareala neće biti Nilmara, pa će najveća prednja po gol domaćih biti Italijan Đuzepe Rosi.



Šta očekivati od Intera? Ekipa koja je od početka sezone uglavnom izgubila sve što je mogla da izgubi, pobijedila je u prethodnom kolu ruski CSKA u Moskvi i na trenutak zaboravila na loš učinak s početka sezone. Naredni test svoje forme imaće u Francuskoj, gdje će u okviru meča Grupe B gostovati Lilu, predvođenom sjajnim Edenom Hazarom.

U drugom meču te grupe, fudbaleri CSKA će ponovo igrati na svom terenu, protiv lidera grupe - turskog Trabzonspora. Slaba forma ruskog tima od poraza od Intera (remizirali su u naredna dva meča) obećava neizvjestan meč protiv turskog tima, koji već pet kola ne zna za poraz.

U mečevima Grupe C svi očekuju konačnu pobjedu Mančester junajteda u LŠ. Fudbaleri Aleksa Fergusona će na gostovanju rumunskom debitantu Ocelulu imati priliku da osvoje prva tri boda ove sezone i počnu pohod na očekivano prvo mjesto, poslije "prosipanja bodova" protiv Bazela i Benfike.

Portugalci i Švajcarci, dvije prvoplasirane grupe Grupe C, igraće svoj meč u Švajcarskoj, gdje domaći navijači od svojih ljubimaca poslije sjajne partije na Old trafordu ne očekuju ništa manje od pobjede.

PAROVI 3. KOLA:

Grupa A:

Mančester siti - Viljareal (20.45)
Napoli - Bajern (20.45)

TABELA: Bajern 6, Napoli 4, Siti 3, Viljareal 0 bodova.

Grupa B:

CSKA - Trabzonspor (18.00)
Lil - Inter Milan (20.45)

TABELA Trabzonspor 4, Inter 3, Lil 2, CSKA 1 bod.

Grupa C:

Bazel - Benfika (20.45)
Ocelul - Mančester junajted (20.45)

TABELA : Bazel 4, Benfika 4, Mančester junajted 2, Ocelul 0 bodova.

Grupa D:

Dinamo Zagreb - Ajaks (20.45)
Real Madrid - Lion (20.45)

TABELA: Real Madrid, Lion 4, Ajaks 1, Dinamo Zagreb 0 bodova.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC