• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sulejmani: Znam šta nas čeka u Zagrebu

 Sulejmani: Znam šta nas čeka u Zagrebu Izvor: MONDO

Fudbaleri Ajaksa stižu na tradicionalno ugodno gostovanje Dinamu. Jedan od njih je i momak iz Batajnice koji kaže da zna kakva atmosfera očekuje ekipu Franka De Bura.

"Atmosfera će biti vatrena i neće nam biti lako. Odlično poznajem ekipu Dinama, a neke i iz mlade reprezentacije. Nisam gledao Dinamove prve dve utakmice u Ligi šampiona, ne igramo dobro u posljednje vrijeme, ali očekujemo pobjedu", rekao je Sulejmani hrvatskim medijima po dolasku u Zagrebu.

Fudbaleri Ajaksa sa osvojenim bodom iz meča sa Lionom zauzimaju treće mjesto u Grupi D. Pobjeda nad Dinamom omogućila bi im povratak u borbu za plasman u narednu rundu.

Sulejmani poručuje da su u Hrvatsku došli da pobijede.

"Još smo u trci za drugo mjesto i zato nas bod ne zanima. Realno je da se mi, Dinamo i Lion potučemo za treće mjesto. Gledao sam pregled utakmice Dinamo - Real i utisak uopšte nije loš. Takođe, znam kako je igrati na ovakvim prostorima i kakva nas atmosfera očekuje", rekao je bivši fudbaler Partizana i Herenvena.

Fudbaleri Ajaksa do sada su tradicionalno pobjeđivali na stadionu Dinama. I to bez primljenog gola. Nastavak te serije uz pobjedu Reala nad Lionom doneo bi im nadu da bi mogli da budu među dve prvoplasirane ekipe u svojoj grupi poslije prve faze Lige šampiona.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC