• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković: Da... "Orlovi" su krivi i za Kosovo

Rezignirani reprezentativac smatra da je neuspjeh fudbalera zloupotrebljen i da im treba "oduzeti pasoše".

 Ninković: Da... "Orlovi" su krivi i za Kosovo Izvor: MONDO

Miloš Ninković nije mogao da ćuti. Poslije debakla reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za EURO 2012 i njegovog "post festuma", vezisti Dinama iz Kijeva je dozlogrdilo, pa se oglasio bez dlake na jeziku.

Ninković je u razgovoru za "Sport" istakao da se osjeća kao građanin drugog reda, da reprezentativcima treba uzeti pasoše i da neuspjeh "orlova" služi da bi se skrenula pažnja sa drugih problema u Srbiji.

"Moje su i iza njih stojim, svidjele se nekome ili ne. Ispade, poslije svega, da je svima teže nego nama igračima?! Ne mogu više da ćutim, ne bih to bio ja, toliko ružnih stvari i izmišljotina je izrečeno i napisano, otišlo je predaleko. Smučilo mi se, osjećam se kao građanin drugog reda, svi mi koji smo igrali u Sloveniji postadosmo državni neprijatelj broj jedan", počeo je Ninković i dodao:

"Kompletna pažnja države ophrvane raznoraznim problemima skrenuta je na reprezentaciju Srbije, mi smo krivi za sve?! Uzmite nam i pasoše, uzmite nam sve! Političari nas pljuju i znaju zbog čega to rade, njima je svaki uspjeh, ali i neuspjeh srpskih sportista odlična prilika da pobjegnu od svakodnevice ostalih sfera života. Srpska fudbalska reprezentacija je, dakle, zloupotrebljena ovoga puta, ona je odgovorna za milion gladnih i milion nezaposlenih lica, odgovorna je i za Kosovo".

Ninković smatra da reprezentacija posjeduje kvalitet dovoljan za učešće u baražu za Evropsko prvenstvo, ali...

"Imali smo kvalitet, nismo ga pretočili u djelo, razočarali smo naciju, crta se podvuka, ispod nje je ostala samo jedna riječ: katastrofa! Noćima ne spavam, ne mogu da se pomirim sa istinom, da mogu iskočio bih iz kože, nikad mi u životu nije bilo teže. Pa još kad počnu da se vrte priče o lažnom patriotizmu i novcu, dođe mi da eksplodiram", zaključio je Miloš Ninković.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC