• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Srbi maštaju o senzaciji na San Siru

Bate Borisov sa Simićem i Kežmanom gostuje u Milanu. Olimpijakos bez Fejse protiv Subotićeve Borusije. Ivanović napada Genk. Zenit u Donjecku.

 LŠ: Srbi maštaju o senzaciji na San Siru Izvor: MONDO

Srpski internacionalci Marko Simić i Mateja Kezman pokušaće u srijedu uveče na San Siru protiv Milana da uđu u istoriju bjeloruskog fudbala.

BATE Borisov u trećem kolu Lige šampiona gostuje sedmostrukom osvajaču trofeja, a Bjelorusi se nadaju da bi mogli da iznenade aktuelnog prvaka Italije i iskupe se za "petardu" u prethodnom kolu na svom terenu protiv Barselone.

"Milan je favorit, ima sjajne igrače koji su već osvajali Ligu šampiona, ali mi se nećemo unaprijed predati. Sigurno se neće ponoviti meč sa Barselonom", izjavio je Simić za bjeloruske medije.

Novopečeni srpski reprezentativac imaće težak zadatak da zaustavi Zlatana Ibrahimovića, a veliku opasnost za mrežu gostiju predstavljaće i Antonio Kasano i oporavljeni Brazilac Robinjo.

Statistika bi mogla da bude uz Beloruse, pošto im je neuspjeh protiv Barselone bio prvi poslije serije od devet mečeva na evro sceni bez poraza.

Sa druge strane Milan igra promenjivo na svom terenu i dobio je samo dve od posljednjih deset evropskih utakmica na San Siru.

U drugom meču H grupe Barselona će na Nou Kampu dočekati Viktoriju Plzen, a u tim se vraća oporavljeni Sesk Fabregas.

Jedan od zanimljivihih mečeva mogao bi da bude duel Marseja i Arsenala na Velodromu. Ekipama koje posrću u nacionalnim šampionatima (Marselj je trenutno 15, a Arsenal 10) u elitnom takmičenju ide im dobro i sigurno je da očekuju nastavak uspješnog niza.

Poseban motiv ima domaćin koji bi trećom uzastopnom pobjedom mogao da dođe nadomak plasmana u drugu fazu.

"Ne igramo kako možemo, ali ne želim da budem pesimista. Vjerujem da možemo do pobjede", izjavio je trener Marselja Didije Dešam.

Olimpijakos će u Pireju protiv Borusije iz Dortmunda bez povrijeđenog Ljubomira Fejse tražiti prve bodove. Marko Pantelić bi trebalo meč da počne na klupi, dok je sa druge strane Neven Subotić najavljen kao starter.

Gosti iz Njemačke igraće bez Lukasa Bariosa. Paragvajski napadač povrijedio je list noge na treningu, a da ima problema i sa kičmom. Barios je već pauzirao skoro dva mjeseca zbog povrede butine, koju je dobio krajem jula igrajući za Paragvaj na Kopa Amerika. U Grčku neće putovati ni defanzivac Patrik Ovomojela, koji je povrijedio prepone u prvenstvenom meču u petak.

Najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela takmičenja Apoel, predvođen srpskim trenerom Ivanom Jovanovićem gostuje Portu, dok će u Donjecku Šahtjor i Zenit odigrati derbi Istoka. Danko Lazović i Aleksandar Luković su u konkurenciji za tim, ali realnije je da meč počnu na klupi.

Na teren bi trebalo da izađe i Branislav Ivanović, čiji Čelsi dočekuje Genk, dok Valensija gostuje u Leverkuzenu.

Parovi 3. kola, srijeda 20,45:

E grupa: Bajer Leverkuzen - Valensija, Čelsi - Genk.
Tabela: Čelsi 4, Bajer Leverkuzen 3, Valensija 2, Genk 1.

F grupa: Marselj - Arsenal, Olimpijakos - Borusija Dortmund.
Tabela: Marselj 6, Arsenal 4, Borusija Dortmund 1, Olimpijakos 0.

G grupa: Porto - Apoel, Šahtjor - Zenit.
Tabela: APOEL 4, Zenit 3, Porto 3, Šahtjor 1.

H grupa: Milan - BATE, Barselona - Plzen.
Tabela: Milan 4, Barselona 4, BATE 1, Plzen 1.

(Tanjug, foto zvanični sajt Bate Borisova)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC