• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kirovski: Sad znam šta je Zvezda

Drugi golman Crvene zvezde čeka na pravu šansu svjestan da Boban Bajković ima prednost. "Shvatio sam kakva je Zvezda institucija", kaže Kirovski.

 Kirovski: Sad znam šta je Zvezda Izvor: MONDO

Mladi golman Crvene zvezde Aleksandar Kirovski, koji je ovog ljeta došao iz Zemuna, dobio je šansu protiv Metalca, zbog povrede standardne "jedinice" Bobana Bajkovića i iskoristio je.

"Odrastao sam u Zemunu, i taj klub će uvijek biti nešto posebno za mene. Sa druge strane dolaskom u Zvezdu, shvatio sam o kakvoj se instituciji radi, kolika je i kakva organizacija jednog ovakvog giganta. Mnogo ljudi je povezano i svi su dio mašinerije koja brine o nama igračima", izjavio je Kirovski, prenosi sajt Zvezde.

On je rekao da je zadovoljan statusom u klubu i da je još od dolaska u Zvezdu svjestan da treba da čeka šansu.

"Situacija mi je bila kristalno jasna kada sam dolazio. Ovdje sam da čekam svoju šansu iz drugog plana, kao što je to bio slučaj protiv Metalca. Ukoliko se Bajko, ne daj Bože povrijedi ili dobije kartone, tu sam da ga zamijenim i pomognem koliko mogu. Nisam nervozan uopšte zbog klupe. Smatram da sam u Lučanima korektno odradio svoj dio posla, koga istini za volju, nije ni bilo mnogo", rekao je Kirovski.

On kaže da među golmanima Crvene zvezde nema "zle krvi". Štaviše.

"Svi znaju ko je Boban Bajković, kakav je igrač i čovjek. Nama, mlađim golmanima, umnogome olakšava napredak, savjetuje nas, bodri, i zaista je zadovoljstvo sarađivati sa njim. On je dugo u klubu, najbolje poznaje stil i sistem rada trenera Srđana Maksimovića i veliko je zadovoljstvo sarađivati sa takvim ljudima i sportistima", rekao je Kirovski.

(MONDO - foto: FK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC