• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Javor kao Vojvodina

Predsjednik Javora Dragomir Lazović rekao je za MONDO da je odluka o istupanju iz Zajednice superligaša Srbije definitivna i da nije donijeta "preko noći".

 Javor kao Vojvodina Izvor: MONDO

Poput svojevremeno novosadske Vojvodine (prošle jeseni), i ivanjički Javor je odlučio da istupi iz Zajednice superligaša Srbije. Inicijalna kapisla za takvu odluku bilo je nezadovoljstvo suđenjem Dejana Santrača u meču 8. kola JSL protiv Jagodine (0:1).

"Odluka jeste definitivna i donijeta je poslije svih nedavnih dešavanja. Dokazalo se da smo uzalud pisali žalbe, upozorenja i sve ostalo, pošto ni na jedan naš apel zvaničnici lige nisu odgovorili. Na kraju, ostali smo prepušteni tome da nam pojedinci 'kroje sudbinu'", rekao je za MONDO predsjednik Javora.

Komentarišući poruku Zajednice superligaša da ta organizacija nije nadležna za sudijska pitanja, Lazović je rekao da je to "čista demagogija".

"Jasno je da je sudijska organizacija pod rukovodstvom Fudbalskog saveza Srbije (FSS), ali su iz Zajednice mogli bar da se oglase i javno stanu u zaštitu klubova. Sudijska organizacija, Zajednica i FSS su tri institucije fudbala u zemlji i zahtijevali smo da se onaj ko bi trebalo da brine o nama to i čini", precizirao je predsjednik Javora.

Prvi čovjek Javora pojasnio je da istupanje iz Zajednice superligaša znači da predstavnici Ivanjičana ubuduće neće učestvovati u glasanju, ni u bilo kakvom donošenju odluka iza koje stoji Zajednica prvoligaša.

(M. Šolak - MONDO - foto. FK Javor)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC