• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: CSKA se "oporavio" protiv Trabzona

U prvom meču 3.kola Lige šampiona CSKA pobijedio Trabzon i vratio se u igru za prva dva mjesta.

 LŠ: CSKA se "oporavio" protiv Trabzona Izvor: MONDO

Trabzon više nije lider u Grupi B. Turci su vodeće mjesto izgubili u Moskvi i prepustili ga na kratko CSKA. "Armejci" su na stadionu Lužnjiki pobijedili - 3:0 (1:0).

Rusima je meč sa najprijatnijem iznenađenjem prva dva kola bio biti il' ne biti. Ali, kada je bilo najvažnije tim Leonida Sluckog odigrao je odličan meč i zabilježio ubjedljivu pobjedu.

CSKA je bio bolji, pogotovo u drugom poluvremenu kada su dotukli rivala. Trabzon je u prvih 45 minuta pružio vrlo dobru partiju, ali nije uspio da iskoristi nekoliko povoljnih prilika. Zato jeste CSKA.

Prvi gol Moskovljani su postigli poslije pola sata igre. Dupli pas i asistenciju petom Vagnera Lava iskoristio je Dumbija, koji je rutinski postigao prvi od njegova dva gola na meču.

Vidjevši da su Turci vrlo opasni kada im se dozvoli nešto veći posjed lopte, CSKA je znato bolje ušao u drugi dio meča. Odlučnije! Već poslije par minuta igre domaćin je propustio sjajne šanse da uveća prednost.

Jednu priliku uprskao je i Zoran Tošić.

Srpski reprezentativac napustio je igru u 62. minutu. Umjesto njega ušao je Aleksanders Kauna, koji je samo sedam minuta kasnije postigao prvi gol za CSKA. Opet je Lav bio asistent.

Strijelac drugog pogotka imao je priliku da ponovo zatrese mrežu, ali je lopta poslije sjajnog voleja pogodila stativu. Ipak, nije se dugo čekalo za treći gol. U 86. minutu Dumbija je još jednom zatresao mrežu i definitivno riješio sve dileme oko pobjednika.

CSKA sigurno neće ostati lider poslije 3. kola jer kojim god rezultatom da se završi meč u Milanu između Intera i Lila moraće na drugo mjesto.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC