• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajduk pred bankrotom!?

Splitski Hajduk uskoro će bankrotirati, jer njegovi dugovi iznose 22,16 miliona evra, izjavio je predsjednik Gradske organizacije Hrvatske stranke prava Split Mario Tomasović.

 Hajduk pred bankrotom!? Izvor: MONDO

Prema njegovim riječima, gradonačelnik Splita Željko Kerum bio je upoznat sa finansijskim stanjem u Hajduku, ali ga je vješto skrivao sve do skupštine na kojoj je predsjednik ovog kluba Hrvoje Maleš objavio da su prihodi kluba za 2010. godinu bili oko 57 miliona kuna (7,7 miliona evra), a rashodi nešto veći od 108 miliona kuna (14,6 miliona evra), pa je gubitak za prošlu godinu bio veći od 50 miliona kuna (6,75 miliona evra).

Smanjeni su prihodi od sponzorstva za 55 i od prodaje igrača za 60 odsto, ali su za 11 procenata povećani troškovi administracije, javili su hrvatski mediji.

“Hajduk ima 100 zaposlenih bez trenera i igračkog kadra, a nagomilali su i rukovodeći kadrovi, pa tako za isti resor postoji savjetnik, direktor i voditelj resora, a nijedan od njih nema bruto platu manju od 5.000 evra", rekao je Tomasović.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC