• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fer-plej!? Šta je to?

Polufinale azijske Lige šampiona između korejskog Suvona i katarskog Al Sada biće upamćeno po nemilim scenama i opštoj tuči na terenu.

 Fer-plej!? Šta je to? Izvor: MONDO

Gosti iz Katara pokazali su da ne mare baš za fer-plej, što je izazvalo nezadovoljstvo domaćih navijača i igrača, ali i tuču igrača na terenu.

Incident je započeo deset minuta prije kraja utakmice kada su igrači Al Sada koji su u tom trenutku vodili 1:0 odbili da u duhu fer-pleja igračima Suvona vrate prethodno izbačenu loptu zbog povrede jednog igrača koji je ostao na travi.

Umjesto toga ekipa iz Katara izvela je kontranapad, a Senegalac Mamadu Nijang postigao je gol za vođstvo 2:0, što je izazvalo burne reakcije na tribinama i na terenu.

Nezadovoljni domaći igrači obrušili su se na strijelca pogotka, njegovi saigrači su ga naravno branili i došlo je do opšte tuče na terenu.

Nijang je na kraju zaradio crveni karton, kao i njegov saigrač Kader Keita, koji je nokautirao jednog navijača koji je utrčao u teren i krenuo da se obračuna sa gostujućim fudbalerima.

Među najratobornijim, naravno, bio je i jedan srpske gore list. Naturalizovani Makedonac srpskg porijekla Stevica Ristić koji nastupa za Suvon, takođe je poslije tuče morao u svlačionicu.

Revanš se igra u sljedeću srijedu u Kataru, a u drugom polufinalu još jedan korejski klub Đeounbuk Motors savladao je saudijski Al itihad rezultatom 3:2.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC